Gaggia Milano

Termeni și condiții

Site-ul gaggia.com.ro (SITE) este operat de SILMAR 2000 ELECTROCASNICE SRL (FIRMA). Accesul și utilizarea acestui SITE implică acceptarea acestor Termeni și condiții și a Politicii de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați SITE-ul.


1. Conținutul

Drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate asupra conținutului furnizat de Gaggia, afiliații săi, subsidiarele și / sau partenerii săi, aparțin acestora. Toate drepturile asupra conținutului care nu sunt acordate expres în prezenta sunt rezervate.

Fișierele media și textele folosite pe SITE pot conține erori. Aceste informații au exclusiv titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală a FIRMEI. FIRMA nu își asumă responsabilitatea pentru eventuala neconcordanță dintre produse și descrierile acestora (text sau vizuale) disponibile pe SITE. Vă rugăm să consultați manualul utilizatorului pentru descrierile oficiale ale produselor.

Site-ul este furnizat “așa cum este” și “conform disponibilității”. FIRMA nu poate fi trasă la răspundere pentru pagube sau prejudicii rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui SITE.

SITE-ul poate conține linkuri către alte site-uri sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de FIRMA. Nu avem control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor niciunui site sau serviciu terț și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea.


2. Contractul

Contractul se referă la obligația FIRMEI de a furniza produsele/serviciile solicitate de client printr-o comandă, după ce comanda a fost confirmată de FIRMĂ.

Eventuala notificare automată primită pe email după plasarea unei comenzi nu este considerată o confirmare și, drept urmare, nu este considerată un contract.

Pentru comenzile la care clientul optează pentru ridicarea de la unul dintre sediile FIRMEI alese de acesta, prețurile și rezervările produselor și/sau serviciilor sunt valabile 72 de ore de la confirmarea comenzii clientului de către FIRMĂ, în cazul în care comanda nu este pre-plătită.
Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificați oricând prin actualizarea SITE-ului, aceste modificări devenind obligatorii și cu efect imediat pentru toți utilizatorii/clienții.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la:
office@gaggia.com.ro*Utilizarea corectă a mărcii Gaggia este importantă și ar trebui să urmați instrucțiunile Gaggia atunci când faceți referire la produsele și serviciile companiei. Mai multe informații despre termenii și condițiile Gaggia sunt disponibile pe site-ul internațional: gaggia.com.