Gaggia Milano

CAFEA

Linia Gaggia Coffee poate face utilizatorul să trăiască o experiență completă și personalizată.

Cu grijă, am ales patru amestecuri de înaltă calitate care ar putea satisface orice nevoie și gust. Espresso 100% Arabica pentru iubitorii aromei clasice, Espresso Intenso pentru o textură și gust mai bogate, Espresso Classic cu un gust și mai puternic și mai persistent, și un amestec Decofeinizat. Toate boabele de cafea au fost prăjite conform tradiției italiene, printr-un sistem inovator Clean Air care păstrează aroma și profilele organoleptice în cel mai bun mod. Alegeți amestecul de cafea care vi se potrivește, boabe sau măcinat, și pregătiți-vă pentru o experiență espresso Gaggia incredibilă.

cafea decofeinizata Gaggia

ESPRESSO decofeinizat

Note de aromă: postgust ușor de lemn dulce
Note de degustare: delicat
Aciditate: ușoară
Textură: cremă fină și bogată, groasă
Compoziție: amestec de Arabica și Robusta, decofeinizat prin proces de apă
Intensitate: 2 din 5

Măcinată 250 g

cafea espresso classic Gaggia

ESPRESSO CLASSIC

Note de aromă: tentă ușoară de cacao, alune, migdale prăjite și ciocolată amară
Note de degustare: note de cacao
Aciditate: ușoară
Textură: neted și catifelat
Compoziție: 70% Robusta, 30% Arabica
Intensitate: 5 din 5

Boabe 1 kg

cafea 100% arabica Gaggia

ESPRESSO 100% arabica

Note de aromă: tentă ușoară de cacao
Note de degustare: fructat și acru
Aciditate: scăzută
Textură: plină, cremă catifelată
Compoziție: 100% Arabica (amestec)
Intensitate: 3 din 5

Măcinată 250 g — Boabe 500 g — Boabe 1 kg
cafea espresso intenso Gaggia

ESPRESSO INTENSO

Note de aromă: tentă ușoară de cacao, alune și condimente, migdale prăjite, ciocolată neagră
Note de degustare: cacao
Aciditate: ușoară
Textură: cremă fină, bogată, groasă
Compoziție: 65% Arabica, 35% Robusta
Intensitate: 4 din 5

Măcinată 250 g — Boabe 500 g — Boabe 1 kg

ÎNTREBĂRI

Găsiți produse Gaggia Milano în showroomul nostru (în urma unei confirmări prealabile), în magazinul online oficial cremaperfecta.ro, la magazinele partenere, sau prin cerere de ofertă.

Atunci când pregătiți un espresso cu un suport de filtru tradițional, presarea cafelei măcinate este fundamentală. O presiune uniformă și constantă permite apei să curgă omogen prin cafea și extrage toate aromele de cafea. În timp ce, atunci când utilizați un suport de filtru sub presiune, acest pas nu este necesar: aplicați doar o presiune foarte ușoară, deoarece acest sistem este deja proiectat pentru a garanta espressouri perfecte oricând.

Pentru a pregăti un espresso grozav, tipul de cafea folosit este crucial, așa că asigurați-vă că utilizați numai amestecuri de înaltă calitate. Calitatea cafelei este influențată de diverși factori: varietatea plantei, regiunea de creștere, recolta, clima. Pe lângă origine, și prăjirea joacă un rol: boabele care au fost prăjite mai mult timp sunt mai închise la culoare și eliberează mai multă aromă, și astfel au nevoie de o măcinare mai grosieră. Vă sugerăm să experimentați și să încercați diverse amestecuri pentru a-l găsi pe cel care se potrivește nevoilor și gusturilor dumneavoastră.

Fiecare varietate de cafea are caracteristici și particularități care influențează rezultatul final în ceașcă. Dacă preferați un gust mai puternic și mai intens, cu un strat gros și maroniu de cremă, vă recomandăm să folosiți amestecuri cu un procent de Robusta. Dacă preferați un gust mai aromat și delicat, cu o aromă mai complexă, vă sugerăm să folosiți amestecuri de Arabica.

Cafeaua începe să-și piardă din prospețime imediat după prăjire, așa că este important să evitați aerul, umiditatea, căldura și lumina. Frigiderele și congelatoarele nu sunt locuri recomandate pentru că sunt umede. Vă recomandăm să păstrați cafeaua într-un recipient etanș, într-o zonă răcoroasă și uscată, departe de sursele de căldură.

Podurile sunt realizate din hârtie și rotunjite. Acestea conțin de obicei 7 grame de cafea măcinată prăjită, comprimată și învelită în hârtie și pot fi folosite cu aproape toate espressoarele care au un suport pentru filtru. Capsulele au o formă cilindrică din plastic sau aluminiu și sunt ambalate în vid. De obicei, acestea conțin mai puțin de 7 grame de cafea.

* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.