Descoperiți-vă talentul de barista acasă
Opțiuni de preparare
Garanția calității premium și a pasiunii nelimitate pentru prepararea espressoului.
Cu aceeași dimensiune, stil și greutate a mașinilor profesionale, grupul din alamă cromată și portafiltrul sunt concepute pentru a garanta temperatura optimă a cafelei pe tot parcursul procesului de preparare și o calitate îmbunătățită a cafelei în ceașcă.
Produce cea mai bună spumă de lapte pentru cappuccinouri minunate în confortul casei.
Asigură un control constant al presiunii apei în interiorul portafiltrului. Odată ce prepararea s-a încheiat, garantează o uscare perfectă a dozelor de cafea, facilitând îndepărtarea și curățarea acestora.
O interfață nouă intuitivă cu lumini indicator dedicate pentru pornit/oprit, espresso și abur pentru un control total al funcțiilor.
Vine cu 3 filtre pentru a se potrivi fiecărui nivel de expertiză - de la începători la profesioniști - pentru cafea măcinată sau doze de cafea.
Beneficiind de căldura produsă de mașină, suportul pentru cești le menține întotdeauna gata de utilizare.
Forma reînnoită a carcasei din oțel inoxidabil pentru a face nivelul apei vizibil, o tavă de picurare nouă pentru a îmbunătăți stabilitatea și un portfiltru iconic cu semnătura Gaggia "G".
Presiunea perfectă pentru a face un espresso italian cu un strat de "crema naturale" autentic.
Cinci noi nuanțe incredibile care dau o notă unică modelului Classic. Corpul din oțel acoperit cu zinc de înaltă calitate va ieși cu siguranță în evidență.
INTERFAȚĂ — Noi butoane oscilante + indicatoare luminoase
PORTFILTRE — Portfiltru profesional din oțel inoxidabil
PLATOU CEȘTI — ✔
VALVĂ SOLENOID — ✔
CREAT ÎN ITALIA — ✔
DIMENSIUNI PRODUS (L X Î X A) — 23 x 38 x 24 cm
GREUTATE PRODUS — 7,265 kg
GRUP ȘI PORTFILTRU — Grup din alamă și portfiltru din oțel inoxidabil
DISTRIBUITOR APĂ CALDĂ/ABUR — Tijă de abur profesională din oțel inoxidabil
CARCASĂ — Oțel acoperit cu zinc
TAVA DE SCURGERE — Plastic și oțel inoxidabil
Dozator și tamper cafea
Mai mult de 80 de ani de istorie, tradiție și experiență încapsulate într-un design iconic, acum în 5 culori noi.
Același stil, dimensiune și mod de funcționare al unei mașini profesionale, pentru o calitate excelentă în ceașcă.
Pentru cappuccinouri cremoase acasă, ca într-un bar italian.
Butoane tradiționale și lumini indicatoare ce oferă control total asupra funcțiilor.
Noul suport pentru filtru din oțel inoxidabil premium și grupul de alamă garantează un produs durabil și o experiență îmbunătățită pentru barista la domiciliu.
Noul sistem preasamblat de pompă și încălzire, precum și conexiunea simplificată a cablajului simplifică intervențiile post-vânzare.
Compania adoptă o abordare conștientă și responsabilă, încorporând îmbunătățiri continue și reglementări în toate procesele: de la alegerea materialelor până la design, producție, verificarea calității și suportul post-vânzare.
Prezentare Gaggia Classic Evo
Preparare espresso
Preparare cappuccino
Dacă doriți să retrăiți ritualurile tradiționale ale barista acasă și să fiți protagonistul espressoului dumneavoastră, un aparat manual este cea mai bună alegere. A învăța cum să faci un espresso impecabil necesită îngrijire și practică, dar cu siguranță merită. Datorită pannarello-ului, puteți pregăti și cappuccino cremos și puteți experimenta cu ușurință „latte art”, precum și să distribuiți apă pentru ceaiuri și infuzii. În acest fel, veți avea un „colț de cafea” personal acasă. Dacă preferați să obțineți rezultate excelente într-un mod rapid, o mașină superautomată este cea care vi se potrivește. Doar apăsând un buton, face espresso, cappuccino și alte băuturi calde care pot fi personalizate în câțiva pași simpli. În plus, râșnița integrată vă permite să aveți cafea proaspăt măcinată la fiecare utilizare.
Filtrul presurizat “crema perfetta” garantează și menține presiunea corectă pentru a obține rezultate perfecte în ceașcă oricând, indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență. În timp ce filtrul tradițional are aceeași dimensiune, inel și stil ca cele profesionale, astfel încât necesită mai multă practică, abilitate și atenție pentru toate elementele implicate. Prin acordarea atenției tuturor detaliilor ritualului baristei – de la tipul de amestec la măcinare, de la presiunea folosită pentru presare la poziția corectă a filtrului în grup – veți obține un espresso autentic, asemănător cu cel pe care îl gustați într-un bar italian.
Valva cu trei căi eliberează presiunea din suportul filtrului imediat după extragere, îmbunătățind calitatea cafelei în ceașcă. Apa se golește din suportul filtrului prin intermediul valvei deschise și ajunge în tava de scurgere. Acest lucru face ca dozele de cafea să rămână relativ uscate, iar containerul lor va fi mai ușor de curățat.
Espressoarele manuale Gaggia ofera posibilitatea de a folosi capsule de hârtie. Pentru a obține un rezultat bun în ceașcă, este fundamental să urmați procedura ilustrată în broșura de instrucțiuni. Asigurați-vă că utilizați filtrul corect (filtru tradițional pentru 1 ceașcă) și paduri standard (44 mm).
În prezent, există versiuni ale Classic Evo cu un singur tub de apă și alte versiuni cu două tuburi. Acestea au fost proiectate diferit pentru a satisface nevoile specifice ale pieței, dar prezența unuia sau a două tuburi nu afectează performanțele generale ale produsului.
După încărcarea circuitului (prima utilizare) și atunci când eliberați apă fierbinte din brațul de abur, este posibil să rămână puțină apă în interior. Pentru a scăpa de aceasta, vă sugerăm să purgați tubul eliberând abur pentru câteva secunde.
Pentru a vă îmbunătăți abilitățile în arta preparării espresso-ului, urmăriți videoclipul pentru prepararea espresso și învățați toate secretele!
Vă sugerăm să folosiți lapte integral rece (la circa 5° C / 41° F), cu un conținut de proteină de cel puțin 3% și un conținut de grăsime de cel puțin 3,5%. Proteinele vor încorpora aer în spumă, în timp ce grăsimile o vor face densă și stabilă. De asemenea, laptele de vacă semidegresat, unele tipuri de lapte fără lactoză și băutura de soia au demonstrat că oferă un rezultat bun.
Pentru a vă îmbunătăți abilitățile în arta preparării cappuccino-ului, urmăriți videoclipul.
Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.
Înainte de a folosi Gaggia Classic pentru prima dată sau în cazul în care circuitul intern s-a golit de apă, trebuie să clătiți mașina cu apă proaspătă.
Mașina este acum pregătită pentru utilizare.
Pentru a decalcifia mașina dvs. de cafea Gaggia, utilizați numai decalcifiantul Gaggia, o soluție creată pentru a asigura performanțe excelente ale mașinii de-a lungul timpului. Oțetul sau alți agenți de decalcifiere trebuie evitați. Nu utilizați niciodată agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Acești agenți de decalcifiere pot deteriora sistemul de conducte și tuburi al mașinii dvs. de cafea.
Filtrele trebuie să fie păstrate curate pentru a garanta un rezultat perfect în fiecare zi. Dacă observați o problemă în momentul preparării cafelei, înmuiați filtrele în apă clocotită timp de 10 minute și apoi clătiți-le la jet de apă. Pentru o curățare completă, folosiți tabletele de îndepărtare a uleiului Gaggia.
Pentru a curăța corect portfiltrul, urmați acești pași:
Componentele care pot fi îndepărtate și spălate includ rezervorul de apă, pannarello, tavă de scurgere și placa tăvii de scurgere. Vă sugerăm să le spălați sub jet de apă și să le ștergeți delicat cu o cârpă curată. Nu recomandăm spălarea acestor componente în mașina de spălat vase.
Folosim cookies pentru a vă oferi o experiență optimă de navigare. Mai multe detalii în pagina: Politică de confidențialitate