Tradiția întâlnește tehnologia
Culori disponibile
Opțiuni de preparare
Garanția calității premium și expresia unei pasiuni fără sfârșit pentru arta preparării espressoului.
Portfiltrul presurizat "crema perfetta" oferă un strat cremos indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență.
Indicatorul de temperatură integrat permite monitorizarea constantă a temperaturii apei în boiler pentru a obține cel mai bun rezultat în ceașcă de fiecare dată.
Pentru un gust mai intens, este posibil să selectați opțiunea de preinfuzie pentru a umezi cafeaua măcinată înainte de prepararea efectivă. Astfel, o gamă mai largă de arome de cafea se va dezvălui.
Eliberați-vă barista interior și pregătiți rețete delicioase pe bază de lapte în câteva secunde sau distribuiți apă fierbinte pentru a prepara ceaiuri și infuzii.
Filtru pentru 1 sau 2 cești de cafea măcinată și un filtru special pentru dozele de cafea.
Mașina vă avertizează când este momentul să o decalcifiați, pentru a asigura o întreținere perfectă.
Mașina activează un ciclu automat de clătire a circuitului de cafea când o porniți sau când se oprește automat. Acest lucru asigură o curățare mai bună a pieselor și o durată de viață mai lungă a produsului.
Combină tradiția profesională cu cea mai înaltă tehnologie într-un design elegant, vintage și modern în același timp.
Beneficiază de căldura produsă de mașină și menține mereu ceștile pregătite.
Permite monitorizarea precisă a temperaturii apei în boiler.
Pentru un espresso impecabil, întotdeauna acoperit cu un strat bogat de „crema naturale”.
Menține mereu cănile de cafea calde pentru a conserva gustul espressoului.
Câteva secunde între primul jet de apă caldă și procesul de preparare pentru a extrage întregul buchet de arome.
Dacă doriți să retrăiți ritualurile tradiționale ale barista acasă și să fiți protagonistul espressoului dumneavoastră, un aparat manual este cea mai bună alegere. A învăța cum să faci un espresso impecabil necesită îngrijire și practică, dar cu siguranță merită. Datorită pannarello-ului, puteți pregăti și cappuccino cremos și puteți experimenta cu ușurință „latte art”, precum și să distribuiți apă pentru ceaiuri și infuzii. În acest fel, veți avea un „colț de cafea” personal acasă. Dacă preferați să obțineți rezultate excelente într-un mod rapid, o mașină superautomată este cea care vi se potrivește. Doar apăsând un buton, face espresso, cappuccino și alte băuturi calde care pot fi personalizate în câțiva pași simpli. În plus, râșnița integrată vă permite să aveți cafea proaspăt măcinată la fiecare utilizare.
Suportul de filtru presurizat “crema perfetta” garantează și menține presiunea corectă pentru a obține rezultate perfecte în ceașcă de fiecare dată, indiferent de nivelul dvs. de experiență. Suportul de filtru tradițional are aceeași dimensiune, inel și stil ca cele profesionale, astfel că necesită mai multă practică.
Indicatoarele de temperatură permit monitorizarea constantă a temperaturii apei din rezervor, pentru a obține cel mai bun rezultat în ceașcă.
Espressoarele manuale Gaggia ofera posibilitatea de a folosi capsule de hârtie. Pentru a obține un rezultat bun în ceașcă, este fundamental să urmați procedura ilustrată în broșura de instrucțiuni. Asigurați-vă că utilizați filtrul corect (filtru tradițional pentru 1 ceașcă) și paduri standard (44 mm).
Nu ar trebui să existe scurgeri din portfiltrul de cafea, dacă acesta este poziționat corect. Când îl blocați pe mașină, întoarceți-l mai departe spre dreapta, până se blochează, și asigurați-vă că este poziționat perpendicular pe mașină.
Pentru a obține un espresso mai cald, vă sugerăm să urmați aceste sfaturi:
Vă sugerăm să folosiți lapte integral rece (la aproximativ 5° C / 41° F), cu un conținut de proteină de cel puțin 3% și un conținut de grăsime de cel puțin 3,5%. Proteinele vor încorpora aerul în spumă, în timp ce grăsimile o vor face densă și stabilă. De asemenea, laptele de vacă semidegresat, unele tipuri de lapte fără lactoză și băuturile din soia sunt recunoscute pentru a obține un rezultat bun.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmați procedura din manualul de instrucțiuni.
Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.
Înainte de a folosi espressorul manual pentru prima dată sau în cazul în care circuitul intern s-a golit de apă, trebuie să clătiți mașina cu apă proaspătă.
Mașina este acum clătită și gata de utilizare.
Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Noi vă sugerăm să decalcifiați mașina la fiecare 2 luni și/sau ori de câte ori observați o reducere a fluxului de apă. Vă recomandăm să urmați procedura detaliată pas cu pas descrisă în manualul de utilizare și să utilizați doar decalcifiantul Gaggia special conceput pentru mașinile noastre de espresso.
Filtrele trebuie să fie menținute curate pentru a garanta un rezultat perfect în fiecare zi. Dacă observați o defecțiune în timpul preparării cafelei, imersați filtrele în apă clocotită timp de 10 minute, apoi clătiți-le. Pentru o curățare mai profundă, utilizați tabletele de înlăturare a uleiului Gaggia.
Este posibil să îndepărtați rezervorul de apă, pannarello, tava de scurgere și placa de scurgere. Vă sugerăm să le spălați sub jet de apă și să le ștergeți cu un șervet curat. Recomandăm să nu spălați aceste componente în mașina de spălat vase.
Folosim cookies pentru a vă oferi o experiență optimă de navigare. Mai multe detalii în pagina: Politică de confidențialitate