Calitate înaltă și ușurință în utilizare la dumneavoastră acasă
Culori disponibile
Opțiuni de preparare
Garanția calității premium și a unei pasiuni neîncetate pentru arta preparării espressoului.
Pannarello-ul clasic este perfect pentru cei care doresc să adauge un aspect profesional într-un mod ușor. În câteva secunde este posibil să creați un strat dens și moale de spumă de lapte pentru a îmbogăți cafeaua sau apa fierbinte, dacă preferați un ceai.
Personalizați și salvați lungimea băuturilor disponibile simplu prin menținerea butonului selectat timp de câteva secunde.
Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.
Curățare și întreținere ușoară cu grupul de preparare detașabil, care poate fi spălat sub jetul de apă și reintrodus cu ușurință la locul său. Acest lucru permite o curățare temeinică a mașinii și cel mai bun rezultat în ceașcă de fiecare dată.
Această caracteristică vă oferă posibilitatea unică de a ajusta intensitatea aromei și de a crea băuturi pe bază de cafea personalizate prin alegerea cantității de cafea măcinată per ceașcă dintre cele 5 selecții.
Mașina dvs. automată de espresso este ușor de folosit datorită accesului direct la rezervorul de apă și la containerul practic pentru resturile de cafea.
În plus față de opțiunea de boabe de cafea, o soluție simplă pentru a prepara diferite amestecuri de cafea măcinată, inclusiv decofeinizată.
Boilerul cu încălzire rapidă asigură băuturi fierbinți încă de la prima ceașcă, fără a aștepta. Secretul său constă în corpul său realizat din aluminiu ușor și oțel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.
Tub de grăsime, cheie de reglare a râșniței / linguriță de măsurare, Aquaclean.
Personalizați într-un mod ușor intensitatea aromei și corpul espressoului, cu 5 opțiuni.
Eliberați-vă barista interior și creați un strat bogat de spumă de lapte cu indispensabilul pannarello.
Pentru a asigura funcționarea silențioasă, performanța ridicată și extragerea celor mai bune arome de cafea.
Mașina are setări implicite, dar puteți face ușor un espresso personalizat urmând aceste sugestii simple:
Este posibil să ajustați setările râșniței apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe de cafea cu cheia de reglare a râșniței (capătul linguriței de măsurare). Puteți alege între 10 setări diferite. Veți simți diferența după 2-3 preparări. Pentru modelele de 120V, această ajustare trebuie făcută urmând același procedeu, dar doar atunci când râșnițele NU funcționează.
O măcinare corectă este fundamentală pentru a obține un espresso italian autentic: nu prea grosieră, altfel veți obține o cafea apoasă și nu prea fină, altfel cafeaua nu va ieși. Mai mult, diferite tipuri de boabe reacționează cel mai bine la dimensiuni de măcinare diferite. Optiaroma permite reglarea cantității de cafea măcinată utilizată per ceașcă, pentru un gust mai ușor sau mai puternic în funcție de preferințele fiecăruia. Preinfuzia afectează intensitatea și poate fi setată pentru a obține o cafea cu gust mai puternic.
Este posibil să personalizați și să salvați lungimea cafelei pur și simplu apăsând și ținând apăsat butonul corespunzător timp de câteva secunde până când apare “MEMO” pe afișaj. Când cantitatea dorită a fost atinsă, apăsați butonul “STOP”. Lungimea este memorată pentru utilizările viitoare.
Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.
Acest ciclu automat de clătire – care are loc când mașina este pornită sau intră în modul de stand-by – este necesar pentru a menține circuitele mereu curate și pentru a încălzi circuitul de cafea pentru a garanta un rezultat extraordinar încă de la prima utilizare.
Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.
Gama Gaggia Velasca de 230V este compatibilă cu filtrul de apă Aquaclean, în timp ce modelele de 120V sunt compatibile cu filtrul Brita/Mavea Intenza+. Ambele filtre de apă sunt concepute pentru a proteja mașina împotriva depunerilor de calcar.
Tava de scurgere, placa tăvii de scurgere, containerul pentru dozele de cafea, rezervorul de apă, pannarello, cappuccinatore, CappinCup și carafa de lapte sunt detașabile și ar trebui spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvenți. Grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de scurgere poate fi spălată și în mașina de spălat vase.
Folosim cookies pentru a vă oferi o experiență optimă de navigare. Mai multe detalii în pagina: Politică de confidențialitate