Gaggia Milano

APARATE AUTOMATE

NAVIGLIO

Perfecțiunea cafelei italiene autentice

Culori disponibile

Black

Opțiuni de preparare

ESPRESSO
ESPRESSO LUNGO
APĂ FIERBINTE
ABUR
* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.
NAVIGLIO
Proiectat și fabricat în Italia

Garanția calității premium și a unei pasiuni neîncetate pentru arta preparării espressoului.

Pannarello clasic

Dispensează abur pentru a pregăti cappuccinouri minunate, latte macchiato și altele, sau apă fierbinte dacă preferați un ceai.

Funcție de memorie

Personalizați și salvați lungimea băuturilor disponibile simplu prin menținerea butonului selectat timp de câteva secunde.

ACCES DIRECT LA CONTAINERE

Mașina dvs. automată de espresso este ușor de folosit datorită accesului direct la rezervorul de apă și la containerul practic pentru resturile de cafea.

OPTIAROMA

Datorită butonului rotativ, puteți selecta cantitatea de cafea măcinată între 3 nivele, pentru a personaliza ușor intensitatea și gustul espressoului.

BOILER CU ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

Boilerul cu încălzire rapidă asigură băuturi fierbinți încă de la prima ceașcă, fără a aștepta. Secretul său constă în corpul său realizat din aluminiu ușor și oțel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

Rășniță din 100% CERAMICĂ

Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați dintre cele 5 opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.

CURĂȚARE UȘOARĂ

Pentru a asigura o curățare profundă a mașinii și o performanță de durată, aparatul este echipat cu un grup de preparare detașabil, un sistem automat care curăță circuitul de cafea și un pannarello și tavă de picurare care pot fi spălate în mașina de spălat vase.

INFORMAȚII TEHNICE

INTERFAȚĂ UTILIZATOR — LED + Butoane

VARIAȚIE TOTALĂ DE BĂUTURI — Espresso, espresso lungo, apă caldă, abur pentru rețete pe bază de lapte

SOLUȚIE LAPTE/ABURI — Pannarello clasic din plastic negru

RÂȘNIȚĂ DIN CERAMICĂ — ✔

SETARE REGLABILĂ A RÂȘNIȚEI — ✔ 5 selecții

OPTIAROMA — ✔ 3 selecții

DUZELE DE CAFEA REGLABILE — ✔ 70 – 110 mm

FUNCȚIE MEMO — ✔

CREAT ÎN ITALIA — ✔

CULORI DISPONIBILE — Negru
ESPRESSO — ✔ One-touch

ESPRESSO LUNGO (CAFFÈ LUNGO) — ✔ One-touch

APĂ CALDĂ — ✔ One-touch

ABUR — ✔ One-touch
PRESIUNE POMPĂ — 15 bar

PREINFUZIE — ✔

LUNGIME CAFEA REGLABILĂ — ✔

SISTEM DE ADAPTARE GAGGIA — ✔
CAPACITATE REZERVOR APĂ — 1,5 litri

CAPACITATE CONTAINER BOABE CAFEA — 300 grame

CAPACITATE CONTAINER DOZE CAFEA — 10 doze de cafea

PREPARARE SIMULTANĂ PENTRU 2 CEȘTI DE CAFEA — ✔

COMPONENTE DEMONTABILE — Rezervor apă (față), container doze cafea (față), tavă scurgere (față), grup preparare (lateral), pannarello
COMPATIBILITATE FILTRU APĂ — ✔ Intenza+

CICLU DE CLĂTIRE — ✔ automat

CICLU DE DETARTRARE — ✔ manual cu avertisment
DIMENSIUNI PRODUS (L X Î X D) — 25,6 x 34 x 44 cm

GREUTATE PRODUS — 9 kg

CARCASĂ — ABS negru

FAȚĂ — ABS negru

TAVA DE SCURGERE — ABS + oțel inoxidabil
BOILER — Oțel inoxidabil

ALIMENTARE — 230V 50Hz 1850W

STAND-BY — < 1W

Tub de grăsime, cheie de reglare a râșniței

PREZENTARE GENERALĂ

iNTERFAȚĂ INTUITIVĂ

Afisaj simplu și intuitiv cu butoane și maneta rotativă Optiaroma.

PANARELLO CLASIC

Instrumentul potrivit pentru a face cappuccino cremoase și alte rețete pe bază de lapte.

FUNCȚIE MEMO

Personalizați espressoul la lungimea și intensitatea preferate.

DESCĂRCĂRI

Manualul utilizatorului

(în engleză)

DECLARAȚIE DE CONFORMITATE

ÎNTREBĂRI

Găsiți produse Gaggia Milano în showroomul nostru (în urma unei confirmări prealabile), în magazinul online oficial cremaperfecta.ro, la magazinele partenere, sau prin cerere de ofertă.

INFORMAȚII TEHNICE

Dacă preferați să obțineți rezultate excelente într-un mod rapid, o mașină superautomată este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Echipată cu un grup de preparare patentat, aceasta face espresso, cappuccino și alte băuturi calde doar apăsând un buton, care poate fi personalizat după cum doriți în câțiva pași simpli. Mai mult, râșnițele integrate 100% din ceramică vă permit să aveți cafea măcinată proaspătă la fiecare utilizare și să păstrați toate aromele. În schimb, dacă vă place să retrăiți ritualurile barista acasă, o mașină manuală este alegerea potrivită. Să învățați cum să faceți un espresso impecabil necesită atenție și practică, dar merită cu siguranță.

PREPARAREA BĂUTURILOR

Mașina are setări implicite, dar puteți face ușor un espresso personalizat urmând aceste sugestii simple:

  1. Alegeți întotdeauna amestecuri de înaltă calitate. Blendurile cu Arabica sunt caracterizate printr-o aciditate mai mare și un gust mai aromatic, în timp ce cele cu mai mult Robusta au un gust mai puternic.
  2. Asigurați-vă că porniți mașina cu câteva minute înainte de a o folosi, astfel încât să se încălzească corespunzător. Acest lucru garantează o extracție perfectă a tuturor aromelor de cafea.
  3. Folosiți funcția Optiaroma pentru a seta cantitatea de cafea măcinată folosită. Puteți selecta între 3 setări diferite: de la gust ușor la puternic. Apăsați butonul; noua setare va fi salvată odată cu prima preparare a espressoului.
  4. Setați lungimea espressoului dumneavoastră prin funcția MEMO. Pentru un espresso tradițional italian, setați-o la 30ml.
  5. Activati preinfuzia pentru un gust și mai intens. O primă udare cu apă fierbinte înmoaie cafeaua măcinată înainte de prepararea efectivă, astfel încât să extragă toate aromele de cafea.
  6. Ajustați dimensiunea măcinăturii printre cele 5 selecții disponibile, apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe cu cheia, doar când râșnițele sunt în funcțiune. Pentru un gust mai puternic sau pentru boabe prăjite ușor, selectați o măcinătură mai fină, în timp ce pentru un gust mai ușor sau boabe prăjite închis, selectați o măcinătură mai grosieră.

Este posibil să ajustați setările râșniței apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe de cafea cu cheia de reglare a râșniței (capătul linguriței de măsurare). Puteți alege între 5 setări diferite. Veți simți diferența după 2-3 preparări. Pentru modelele de 120V, această ajustare trebuie făcută urmând același procedeu, dar doar atunci când râșnițele NU funcționează.

O măcinare corectă este fundamentală pentru a obține un espresso italian autentic: nu prea grosieră, altfel veți obține o cafea apoasă și nu prea fină, altfel cafeaua nu va ieși. Mai mult, diferite tipuri de boabe reacționează cel mai bine la dimensiuni de măcinare diferite. Optiaroma permite reglarea cantității de cafea măcinată utilizată per ceașcă, pentru un gust mai ușor sau mai puternic în funcție de preferințele fiecăruia. Preinfuzia afectează intensitatea și poate fi setată pentru a obține o cafea cu gust mai puternic.

Vă sugerăm să folosiți lapte integral rece (la aproximativ 5° C / 41° F), cu un conținut de proteină de cel puțin 3% și un conținut de grăsime de cel puțin 3,5%. Proteinele vor incorpora aer în cremă, în timp ce grăsimile o vor face densă și stabilă. De asemenea, laptele de vacă semi-degresat, unele tipuri de lapte fără lactoză și băuturi din soia au dovedit a oferi un rezultat bun.

Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.

Este posibil să personalizați și să salvați lungimea cafelei pur și simplu apăsând și ținând apăsat butonul pentru câteva secunde până când apare “MEMO” pe afișaj. Mașina începe prepararea. Când a fost atinsă cantitatea dorită, apăsați din nou butonul de cafea. Lungimea este memorată pentru utilizările ulterioare.

Curățare și întreținere

Acest ciclu automat de clătire – care are loc când mașina este pornită sau intră în modul de stand-by – este necesar pentru a menține circuitele mereu curate și pentru a încălzi circuitul de cafea pentru a garanta un rezultat extraordinar încă de la prima utilizare.

Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.

Gama Gaggia Cadorna este compatibilă cu filtrul de apă Brita Intenza+, special conceput pentru a proteja mașina împotriva calcarului.

Tava de scurgere, placa tăvii de scurgere, containerul pentru dozele de cafea, rezervorul de apă, pannarello, cappuccinatore, CappinCup și carafa de lapte sunt detașabile și ar trebui spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvenți. Grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de scurgere poate fi spălată și în mașina de spălat vase.

* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.