Gaggia Milano

APARATE AUTOMATE

MAGENTA PLUS

Prinde inspirația unui barista contemporan în confortul casei

Culori disponibile

Black

Opțiuni de preparare

ESPRESSO
ESPRESSO LUNG
CAFEA (CAFÉ CREMA)
AMERICANO
APĂ FIERBINTE
* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.
MAGENTA PLUS
Excelență italiană 100%

Cu mândrie produs în Italia: garanție a calității premium și a unei pasiuni neîntrerupte pentru prepararea espressoului.

PÂNĂ LA 5 BĂUTURI

Descoperiți cele 5 băuturi disponibile, toate la îndemână și încercați experiența unui barista contemporan acasă.

Interfață nouă cu butoane capacitive

"Interfața largă pentru utilizator cu ecran color complet și butoane capacitive asigură mai mult control și vizibilitate pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului. Prepararea băuturilor este făcută extrem de simplă, iar toate procedurile de curățare sunt ghidate pas cu pas.

Tavă pentru espresso din oțel inoxidabil

Asigură înălțimea potrivită pentru a obține espresso impecabil în orice moment, cu un strat de cremă perfect și uniform și fără stropi în timpul preparării. Așezată în tava de picurare, poate fi extrasă cu ușurință printr-un simplu gest și plasată la înălțimea potrivită.

DIFUZOR DE ABUR PROFESIONAL

Direct din tradiția Gaggia, difuzorul de abur din oțel inoxidabil este conceput pentru a vă permite să trăiți acasă autenticele ritualuri de barista. Datorită formei sale, puteți folosi diferite tipuri de cani pentru lapte și veți obține întotdeauna o spumă de lapte impecabilă. De asemenea, poate dispensa apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii.

Rășniță din 100% CERAMICĂ

Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați dintre cele 5 opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.

OPTIAROMA

Această caracteristică vă oferă posibilitatea unică de a ajusta intensitatea aromei și de a crea băuturi pe bază de cafea personalizate prin alegerea cantității de cafea măcinată per ceașcă dintre cele 5 selecții.

CAPAC DE AROMĂ

Recipientul de boabe de cafea este echipat cu un capac conceput pentru a conserva aroma amestecului de cafea.

PREINFUZIE

Corp și gust unic pentru fiecare espresso datorită preinfuzării care implică câteva secunde de pauză între primul duș de apă fierbinte și prepararea efectivă.

GRUP DE EXTRACȚIE DEMONTABIL

Inima mașinii, dozează și presează cantitatea potrivită de cafea măcinată pentru toate espressourile dumneavoastră. Permite o curățare temeinică a mașinii, deoarece este demontabil și poate fi spălat sub jetul de apă și reinserat ușor la locul său.

OPȚIUNE CAFEA MĂCINATĂ

În plus față de opțiunea de boabe de cafea, o soluție simplă pentru a prepara diferite amestecuri de cafea măcinată, inclusiv decofeinizată.

BOILER DE ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

Boilerul de încălzire rapidă asigură băuturi fierbinți încă de la prima ceașcă, fără a aștepta. Secretul său constă în corpul său realizat din aluminiu ușor și oțel inoxidabil, care poate atinge temperaturi ridicate rapid.

INFORMAȚII TEHNICE

INTERFAȚĂ UTILIZATOR — Ecran TFT color complet + butoane capacitiv

LIMBI SELECTABILE — 21: IT-EN-DE-FR-ES-PT-NL-PL-RU-EL-RO-HU-DA-BL-CS-SL-LT-JP-ZH-TW-KO

VARIETATE TOTALĂ DE BĂUTURI — Espresso, espresso lungo, coffee, americano, apă caldă

ABUR — difuzor profesional

TAVĂ ESPRESSO — ✔ Oțel inoxidabil

RAȘNIȚE CERAMICE — ✔

RÂȘNIȚĂ REGLABILĂ — ✔ 5 selecții

OPTIAROMA — ✔ 5 selecții

DUZE DE CAFEA REGLABILE — ✔ 70 (cu tavă de espresso) – 150 mm

FUNCȚIE MEMO — ✔

CREAT ÎN ITALIA — ✔

CULORI DISPONIBILE — Negru

ESPRESSO — ✔ ecran 1

ESPRESSO LUNGO (CAFFÈ LUNGO) — ✔ ecran 2

CAFEA (CAFÉ CREMA) — ✔ ecran 1

AMERICANO — ✔ ecran 2

APĂ CALDĂ — ✔ ecran 2
PRESIUNE POMPA — 15 bar

PREINFUZIE — ✔

OPȚIUNE CAFEA MĂCINATĂ — ✔

LUNGIME CAFEA REGLABILĂ — ✔

TEMPERATURĂ CAFEA REGLABILĂ — ✔ (3 nivele)

SISTEM DE ADAPTARE GAGGIA — ✔
CAPACITATE REZERVOR APĂ — 1,8 l

CAPACITATE CONTAINER BOABE CAFEA — 250 g

CAPACITATE CONTAINER DOZE CAFEA — 15 doze de cafea

PREPARARE SIMULTANĂ A 2 CEȘTI DE CAFEA — ✔

COMPONENTE DEMONTABILE — Rezervor apă (partea superioară), container pentru doze cafea (partea laterală), tavă de picurare (partea din față), grup de preparare (partea din față), tavă espresso
COMPATIBILITATE FILTRU DE APĂ — ✔ Intenza+

CICLU DE CLĂTIRE — ✔ automat

CICLU DE DECALCIFIERE — ✔ automat

UNITĂȚI SETABILE — ✔

SETARE TIMP DE AȘTEPTARE — ✔

SETARE DURITATE APĂ — ✔
DIMENSIUNI PRODUS (L x Î x A) — 22,4 x 35,7 x 43,5 cm

GREUTATE PRODUS — 7,6 kg

EXTERIOR — ABS negru mat

PANOU FRONTAL — ABS negru mat

TAVĂ DE PICURARE — ABS negru mat + oțel inoxidabil
BOILER — ✔ Oțel inoxidabil

ALIMENTARE — 230v 50Hz 1900W

STARE DE AȘTEPTARE — < 1w

Tub de ulei, lingură pentru cafea măcinată, bandă de determinare a durității apei

PREZENTARE GENERALĂ

INTERFAȚĂ CU BUTOANE CAPACITIVE

Mai mult control și vizibilitate pentru o experiență a utilizatorului ușoară, imediată și îmbunătățită. Dezvăluiți toate funcționalitățile și descoperiți băuturile pre-setate!

DIFUZOR DE ABUR PROFESIONAL

O caracteristică unică și remarcabilă care vă permite să retrăiți, acasă, autenticele ritualuri barista.

Tavă pentru espresso din oțel inoxidabil

Ușor de plasat la înălțimea potrivită, și veți obține espresso impecabile de fiecare dată.

Nou design contemporan și dinamic

Linii curate și detalii elegante pentru un design rafinat ce iese în evidență în orice bucătărie.

video

Cum să pregătiți și să personalizați băuturile dvs.

Cum se decalcifiază aparatul
(pentru toate modelele)

Cum să setați duritatea apei și să instalați filtrul Intenza+
(pentru toate modelele)
Cum să curățați grupul de preparare
(pentru toate modelele)

DESCĂRCĂRI

Manualul utilizatorului

(în engleză)

Declarație de conformitate

Norme de siguranță

ÎNTREBĂRI

Găsiți produse Gaggia Milano în showroomul nostru (în urma unei confirmări prealabile), în magazinul online oficial cremaperfecta.ro, la magazinele partenere, sau prin cerere de ofertă.

INFORMAȚII TEHNICE

Dacă preferați să obțineți rezultate excelente într-un mod rapid, o mașină superautomată este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Echipată cu un grup de preparare patentat, aceasta face espresso, cappuccino și alte băuturi calde doar apăsând un buton, care poate fi personalizat după cum doriți în câțiva pași simpli. Mai mult, râșnițele integrate 100% din ceramică vă permit să aveți cafea măcinată proaspătă la fiecare utilizare și să păstrați toate aromele. În schimb, dacă vă place să retrăiți ritualurile barista acasă, o mașină manuală este alegerea potrivită. Să învățați cum să faceți un espresso impecabil necesită atenție și practică, dar merită cu siguranță.

Carafa integrată pentru lapte, CAPPinCUP și cappuccinatore sunt sisteme automate pentru spumarea laptelui, în timp ce tija de abur și pannarello sunt instrumente manuale.

În detaliu:

  • Carafa integrată pentru lapte este conectată direct la mașină și se activează când selectați o băutură pe bază de lapte. Spumează laptele de două ori, astfel încât să distribuie o spumă de lapte catifelată, mereu la temperatura potrivită.
  • CAPPinCUP este noul sistem one-touch pentru cappuccino de la Gaggia. Cu un clic, ia laptele dintr-un recipient (sau carafa externă), îl spumează și îl toarnă automat într-o ceașcă. Această soluție evită stropirea și nu este nevoie să mutați ceașca de sub duzele de cafea.
  • Cappuccinatore are o cameră ciclonică patentată care aspiră laptele direct dintr-un recipient printr-un tub, îl spumează și îl distribuie automat într-o ceașcă.
  • Tija de abur profesională este perfectă pentru cei care vor să retrăiască ritualurile barista acasă. O experiență profesională adevărată care vă va oferi rezultate surprinzătoare în ceașcă. În plus, furnizează și apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii.
  • Pannarello clasic este o soluție mai simplă și mai imediată care furnizează abur pentru a spuma laptele sau apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii.

Este foarte simplu. Pentru a porni aparatul, apăsați și țineți apăsat butonul ON/OFF timp de 2 secunde, până când auziți un “bip”. Pentru a opri aparatul, urmați aceeași procedură.

PREPARAREA BĂUTURILOR

Cu Gaggia Magenta, puteți pregăti și personaliza cu ușurință băuturile preferate: toate setările sunt afișate pe același ecran.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmăriți videoclipul dedicat în secțiunea CUM SĂ și citiți aceste sugestii:

  1. Folosiți întotdeauna cafea de înaltă calitate. Vă sugerăm să încercați diferite amestecuri pentru a găsi pe cel care se potrivește cel mai bine gustului dvs.
  2. Porniți aparatul cu câteva minute înainte de utilizare, astfel încât să se încălzească corespunzător pentru a garanta cele mai bune performanțe.
  3. Dacă veți folosi boabe de cafea, ajustați setările de măcinare în funcție de gustul personal și de tipul de cafea folosit. Opțiunile variază de la 1, cea mai fină (sugerată pentru echilibrarea boabelor prăjite ușor sau pentru a obține un gust puternic), până la 5, cea mai groasă (ideală pentru boabele mai închise la culoare sau pentru a obține un gust mai ușor).
  4. Dacă doriți să folosiți cafea măcinată, selectați opțiunea specifică. Rețineți că nu poate fi selectată atunci când utilizați opțiunea “2x”.
  5. Ajustați intensitatea cafelei cu funcția Optiaroma, care reglează cantitatea de cafea măcinată, de la 1 bob (gust ușor, mai puțină cafea măcinată) la 5 boabe (cel mai puternic).
  6. Personalizați temperatura cafelei pe 3 nivele: scăzut-mediu-ridicat.
  7. Ajustați lungimea cafelei după preferința dvs.
  8. Dacă preparați apă fierbinte sau americano, puteți alege și cantitatea de apă pentru băutura dvs.
  9. Dacă preparați o băutură pe bază de lapte, puteți selecta și cantitatea de lapte folosită.

Este posibil să ajustați setările de măcinare a cafelei rotind butonul din interiorul containerului de boabe de cafea, o trecere pe fiecare, și numai atunci când mașina macină cafeaua. Puteți alege între 5 setări . Veți simți diferența după 2-3 preparări.

Desigur. O măcinare corectă este fundamentală atunci când pregătiți băuturile pe bază de cafea: nu prea grosieră sau veți obține o cafea apoasă și nu prea fină sau cafeaua nu va ieși. Reglați-o pentru a se adapta la amestecul de cafea pe care-l folosiți. Optiaroma permite reglarea cantității de cafea măcinată folosită per ceașcă, pentru un gust ușor sau puternic în funcție de preferințele fiecăruia. Adăugarea de mai multă cafea face ca apa să treacă mai greu, încetinind timpul de extracție și rezultând într-o cafea mai puternică. Preinfuzia afectează intensitatea aromei. Cu acest proces, cafeaua măcinată este umezită cu apă fierbinte pentru câteva secunde înainte de prepararea efectivă, eliberând o gamă mai largă de arome.
Vă sugerăm să folosiți lapte integral rece (la aproximativ 5° C / 41° F), cu un conținut de proteină de cel puțin 3% și un conținut de grăsime de cel puțin 3,5%. Proteinele vor incorpora aer în cremă, în timp ce grăsimile o vor face densă și stabilă. De asemenea, laptele de vacă semi-degresat, unele tipuri de lapte fără lactoză și băuturi din soia au dovedit a oferi un rezultat bun.

Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.

De fiecare dată când schimbați o caracteristică a oricărei băuturi (temperatură, aromă, …), aparatul vă întreabă dacă doriți să salvați modificările. Dacă apăsați OK, aceste setări vor fi salvate pentru utilizarea viitoare și le vor suprascrie pe cele anterioare.

NOTĂ: Rețineți că este necesar ca prepararea să nu fie întreruptă, altfel noile setări nu vor fi salvate. Apoi, dacă doriți să reveniți la setările din fabrică, puteți urma două căi:

  • Selectați SETĂRI și apoi resetați toți parametrii aparatului.
  • REINSERAȚI-LE manual. Urmați rețetele originale ilustrate în manualul de utilizare, la paragraful “Tip de băutură”, și confirmați.

Nu este posibil să selectați prepararea simultană a două cești atunci când preparați americano, apă fierbinte sau o băutură pe bază de lapte.

Curățare și întreținere

Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.

Gama Gaggia Cadorna este compatibilă cu filtrul de apă Brita Intenza+, special conceput pentru a proteja mașina împotriva calcarului.

Diferența între cele două proceduri de curățare constă în faptul că prima este o procedură mai delicată și mai rapidă pentru curățarea circuitului de lapte. Mașina sugerează automat să o efectuați după prepararea oricărei băuturi pe bază de lapte. Este o curățare ușoară care ar trebui să fie realizată, cel puțin, zilnic. Curățarea profundă, așa cum sugerează și numele, este o curățare amănunțită care ar trebui efectuată lunar, cu pudră specială de curățare a laptelui.

Tava de scurgere, placa tăvii de scurgere, containerul pentru dozele de cafea, rezervorul de apă, pannarello, cappuccinatore, CappinCup și carafa de lapte sunt detașabile și ar trebui spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvenți. Grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de scurgere poate fi spălată și în mașina de spălat vase.

* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.