Gaggia Milano

APARATE AUTOMATE

CADORNA PLUS BARISTA

Experiența supremă ca barista acasă.

Culori disponibile

Black

Opțiuni de preparare

RISTRETTO
ESPRESSO
ESPRESSO LUNG
CAFEA
AMERICANO
APĂ FIERBINTE
ABUR
* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.
Cadorna Plus Barista
Excelență italiană 100%

Cu mândrie produs în Italia: garanție a calității premium și a unei pasiuni neîntrerupte pentru prepararea espressoului.

PÂNĂ LA 6 BĂUTURI

Descoperiți cele 6 băuturi disponibile, toate la îndemână și încercați experiența supremă a barista acasă.

INTERFAȚĂ UTILIZATOR NOUĂ

Tehnologie de vârf simplificată datorită unui ecran mare, pentru a avea toate setările la îndemână. Adaptată nevoilor dumneavoastră, ușoară, intuitivă și complet detaliată, vă ghidează prin funcțiile de personalizare, preparare și curățare.

TAVĂ ESPRESSO

80 de ani de experiență și tradiție cuprinși în tava încorporată de espresso, concepută pentru a asigura espressouri perfecte oricând, cu un strat de cremă impecabil și fără stropi în timpul preparării. Trageți-o afară pentru a pregăti espressouri impecabile și împingeți-o înăuntru când preferați să preparați băuturi în pahare înalte.

4 PROFILURI DE UTILIZATOR

4 profiluri de utilizator diferite pentru a memora toate băuturile, personalizate după preferințele dumneavoastră. La fiecare utilizare ulterioară, le veți găsi exact așa cum le-ați programat.

Rășniță din 100% CERAMICĂ

Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați dintre cele 10 opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.

OPTIAROMA

Această caracteristică vă oferă posibilitatea unică de a ajusta intensitatea aromei și de a crea băuturi pe bază de cafea personalizate prin alegerea cantității de cafea măcinată per ceașcă dintre cele 5 selecții.

Baghetă de aburi profesională

Direct din tradiția Gaggia, bagheta de abur din oțel inoxidabil este concepută pentru a vă permite să trăiți, acasă, autenticele ritualuri barista. Datorită formei sale, puteți folosi diferite tipuri de căni de lapte și să obțineți mereu o spumă de lapte impecabilă. De asemenea, poate dispensa apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii.

PREINFUZIE

Corp și gust unic pentru fiecare espresso datorită preinfuzării care implică câteva secunde de pauză între primul duș de apă fierbinte și prepararea efectivă.

GRUP DE EXTRACȚIE DEMONTABIL

Inima mașinii, dozează și presează cantitatea potrivită de cafea măcinată pentru toate espressourile dumneavoastră. Permite o curățare temeinică a mașinii, deoarece este demontabil și poate fi spălat sub jetul de apă și reinserat ușor la locul său.

OPȚIUNE CAFEA MĂCINATĂ

În plus față de opțiunea de boabe de cafea, o soluție simplă pentru a prepara diferite amestecuri de cafea măcinată, inclusiv decofeinizată.

BOILER DE ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

Boilerul de încălzire rapidă asigură băuturi fierbinți încă de la prima ceașcă, fără a aștepta. Secretul său constă în corpul său realizat din aluminiu ușor și oțel inoxidabil, care poate atinge temperaturi ridicate rapid.

INFORMAȚII TEHNICE

INTERFAȚĂ UTILIZATOR — Ecran TFT color complet + butoane iluminate

LIMBI SELECTABILE — 17: IT-EN-DE-FR-ES-PT-NL-PL-RU-EL-RO-HU-DA-BL-CS-SLO-LT

VARIAȚIE TOTALĂ A BĂUTURILOR — Ristretto, espresso, espresso lung, cafea, americano, apă fierbinte

LAPTE/ABUR — Bagheta de abur profesională din oțel inoxidabil

TAVĂ DE ESPRESSO — ✔

GRINDER DIN CERAMICĂ — ✔

GRINDER REGLABIL — ✔ 10 selecții

OPTIAROMA — ✔ 5 selecții

DUZE DE CAFEA REGLABILE — ✔ 70 (cu tavă de espresso) – 155 mm

PROFILURI — ✔ 4

FUNCȚIE MEMO — ✔

CREAT ÎN ITALIA — ✔

CULORI DISPONIBILE — Negru

RISTRETTO — ✔ ecran 2

ESPRESSO — ✔ ecran 1

ESPRESSO LUNGO (CAFFÈ LUNGO) — ✔ ecran 2

CAFÉ CREMA (CAFEA) — ✔ ecran 1

AMERICANO — ✔ ecran 2

APĂ CALDĂ — ✔ ecran 1

ABURI — ✔ ecran 1

PRESIUNE POMPĂ — 15 bar

PREINFUZIE — ✔

OPȚIUNE CAFEA MĂCINATĂ — ✔

LUNGIME REGLABILĂ A CAFEEI — ✔

TEMPERATURĂ REGLABILĂ A CAFELEI — ✔ (3 nivele)

SISTEM DE ADAPTARE GAGGIA — ✔

CAPACITATE REZERVOR DE APĂ — 1,5 l

CAPACITATE CONTAINER CAFEA — 300 g

CAPACITATE CONTAINER DOZE CAFEA — 10 pucks de cafea

PREPARARE SIMULTANĂ A 2 CEȘTI DE CAFEA — ✔

COMPONENTE DEMONTABILE — Rezervor de apă (în față); recipient pentru doze cafea (în față); tavă de picurare (în față); grup de preparare (pe lateral); baghetă de abur

COMPATIBILITATE FILTRU DE APĂ — ✔ Intenza+

CICLU DE CLĂTIRE — ✔ automat

CICLU DE DECALCIFIERE— ✔ automat

CONTOR DE BĂUTURI — ✔

UNITĂȚI SETABILE — ✔

SETARE TIMP DE AȘTEPTARE — ✔

SETARE DURITATE APĂ — ✔

DIMENSIUNI PRODUS (L X Î X A) — 26 x 38 x 44 cm

GREUTATE PRODUS — 9 kg

EXTERIOR — ABS negru

FAȚĂ — ABS negru

TAVĂ DE PICURARE — ABS negru

BOILER — ✔ Oțel inoxidabil

ALIMENTARE — 230v 50Hz 1900W

STARE DE AȘTEPTARE — < 1w
Tub de ulei, cheie pentru reglarea râșniței/linguriță dozatoare, filtru Intenza+

PREZENTARE GENERALĂ

PÂNĂ LA 6 BĂUTURI

Fiți pregătiți pentru experiența supremă de barista acasă: descoperiți cele 6 băuturi disponibile, toate la îndemâna dumeavoastră!

4 PROFILURI DE UTILIZATOR

4 profiluri de utilizator pentru a memora toate băuturile, personalizate după preferințe.

TAVĂ DE ESPRESSO

80 de ani de experiență și tradiție pentru a obține espressouri excelente în orice moment, cu un strat de cremă impecabil.

Baghetă de aburi profesională

O caracteristică unică pentru a încerca arta latte și a te simți ca un adevărat barista acasă.

video

Cum să creați un profil
(pentru toate modelele)
Cum să setați duritatea apei și să instalați filtrul Intenza+
(pentru toate modelele)
Cum să curățați grupul de preparare
(pentru toate modelele)
Cum să decalcifiați mașina
(pentru modelele Milk, Plus, Style)

DESCĂRCĂRI

Manualul utilizatorului

Declarație de conformitate

Norme de siguranță

ÎNTREBĂRI

Găsiți produse Gaggia Milano în showroomul nostru (în urma unei confirmări prealabile), în magazinul online oficial cremaperfecta.ro, la magazinele partenere, sau prin cerere de ofertă.

INFORMAȚII TEHNICE

Dacă preferați să obțineți rezultate excelente într-un mod rapid, o mașină superautomată este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Echipată cu un grup de preparare patentat, aceasta face espresso, cappuccino și alte băuturi calde doar apăsând un buton, care poate fi personalizat după cum doriți în câțiva pași simpli. Mai mult, râșnițele integrate 100% din ceramică vă permit să aveți cafea măcinată proaspătă la fiecare utilizare și să păstrați toate aromele. În schimb, dacă vă place să retrăiți ritualurile barista acasă, o mașină manuală este alegerea potrivită. Să învățați cum să faceți un espresso impecabil necesită atenție și practică, dar merită cu siguranță.

Carafa integrată pentru lapte, CAPPinCUP și cappuccinatore sunt sisteme automate pentru spumarea laptelui, în timp ce tija de abur și pannarello sunt instrumente manuale.

În detaliu:

 • Carafa integrată pentru lapte este conectată direct la mașină și se activează când selectați o băutură pe bază de lapte. Spumează laptele de două ori, astfel încât să distribuie o spumă de lapte catifelată, mereu la temperatura potrivită.
 • CAPPinCUP este noul sistem one-touch pentru cappuccino de la Gaggia. Cu un clic, ia laptele dintr-un recipient (sau carafa externă), îl spumează și îl toarnă automat într-o ceașcă. Această soluție evită stropirea și nu este nevoie să mutați ceașca de sub duzele de cafea.
 • Cappuccinatore are o cameră ciclonică patentată care aspiră laptele direct dintr-un recipient printr-un tub, îl spumează și îl distribuie automat într-o ceașcă.
 • Tija de abur profesională este perfectă pentru cei care vor să retrăiască ritualurile barista acasă. O experiență profesională adevărată care vă va oferi rezultate surprinzătoare în ceașcă. În plus, furnizează și apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii.
 • Pannarello clasic este o soluție mai simplă și mai imediată care furnizează abur pentru a spuma laptele sau apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii.

PREPARAREA BĂUTURILOR

Cu Cadorna, puteți pregăti și personaliza cu ușurință băuturile preferate: toate setările sunt afișate pe aceeași ecran.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmăriți videoclipul dedicat în secțiunea CUM SĂ și citiți aceste sugestii:

 1. Folosiți întotdeauna cafea de înaltă calitate. Vă sugerăm să încercați diferite amestecuri pentru a-l găsi pe cel care se potrivește cel mai bine gustului dumneavoastră.
 2. Porniți mașina cu câteva minute înainte de a o folosi, astfel încât să se încălzească corespunzător pentru a garanta cele mai bune performanțe.
 3. Dacă veți folosi boabe de cafea, ajustați setările de măcinare în funcție de gustul dumneavoastră și de tipul de cafea folosit. Opțiunile variază de la 1, la 10.
 4. Dacă doriți să folosiți cafea măcinată, selectați opțiunea specifică. Vă rugăm să rețineți că aceasta nu este disponibilă pentru Flat White și nici atunci când folosiți opțiunea „2x”.
 5. Ajustați intensitatea cafelei cu funcția Optiaroma, care reglează cantitatea de cafea măcinată, de la 1 bob (gust ușor, mai puțină cafea măcinată) până la 5 boabe (cel mai puternic).
 6. Personalizați temperatura cafelei pe 3 nivele: scăzută-medie-ridicată.
 7. Ajustați lungimea cafelei după preferință.
 8. Dacă pregătiți o băutură pe bază de lapte, puteți ajusta și cantitatea de lapte în ceașcă.
 9. Dacă pregătiți apă caldă sau americano, puteți alege și cantitatea de apă.
Este posibil să ajustați setările de măcinare a cafelei rotind butonul din interiorul containerului de boabe de cafea, o trecere pe fiecare, și numai atunci când mașina macină cafeaua. Puteți alege între 10 setări diferite. Veți simți diferența după 2-3 preparări.
Desigur. O măcinare corectă este fundamentală atunci când pregătiți băuturile pe bază de cafea: nu prea grosieră sau veți obține o cafea apoasă și nu prea fină sau cafeaua nu va ieși. Reglați-o pentru a se adapta la amestecul de cafea pe care-l folosiți. Optiaroma permite reglarea cantității de cafea măcinată folosită per ceașcă, pentru un gust ușor sau puternic în funcție de preferințele fiecăruia. Adăugarea de mai multă cafea face ca apa să treacă mai greu, încetinind timpul de extracție și rezultând într-o cafea mai puternică. Preinfuzia afectează intensitatea aromei. Cu acest proces, cafeaua măcinată este umezită cu apă fierbinte pentru câteva secunde înainte de prepararea efectivă, eliberând o gamă mai largă de arome.
Vă sugerăm să folosiți lapte integral rece (la aproximativ 5° C / 41° F), cu un conținut de proteină de cel puțin 3% și un conținut de grăsime de cel puțin 3,5%. Proteinele vor incorpora aer în cremă, în timp ce grăsimile o vor face densă și stabilă. De asemenea, laptele de vacă semi-degresat, unele tipuri de lapte fără lactoză și băuturi din soia au dovedit a oferi un rezultat bun.

Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.

Este foarte ușor. Puteți face acest lucru în două moduri:
 • Din secțiunea PROFILURI: apăsați butonul „FAVORITELE MELE/MY FAVOURITES”, selectați un profil și începeți să adăugați băuturile, personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.
 • De pe PAGINA DE START (ecranul cu toate băuturile): selectați băutura pe care o preferați, personalizați-o așa cum doriți și salvați-o în profil apăsând pe iconița în formă de inimioară. Acum o puteți găsi exact așa cum ați salvat-o, la fiecare utilizare.

NOTĂ: De pe PAGINA DE START (ecranul cu toate băuturile) puteți alege, de asemenea, să preparați băutura fără a modifica rețeta predefinită tradițională sau să o personalizați, să o preparați, dar fără a salva setările.

NOTĂ: În cazul în care ați personalizat o băutură și, în loc să o salvați corect, apăsați din greșeală pe „Favoritele mele”, mașina vă întreabă dacă sunteți sigur că doriți să ieșiți. De fapt, dacă faceți acest lucru, setările dumneavoastră nu vor fi salvate.

Nu, nu este posibil, deoarece suprascrie setările salvate anterior. De exemplu, puteți salva în profilul dumneavoastră “espresso” cu un singur set de personalizări.

Nu este posibil să selectați prepararea simultană a două cești atunci când preparați americano, apă fierbinte sau o băutură pe bază de lapte.

Curățare și întreținere

Acest ciclu automat de clătire – care are loc atunci când mașina este pornită sau intră în modul stand-by – este necesar pentru a menține circuitele mereu curate și pentru a încălzi circuitul de cafea pentru a garanta un rezultat extraordinar încă de la prima utilizare.

Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.

Gama Gaggia Cadorna este compatibilă cu filtrul de apă Brita Intenza+, special conceput pentru a proteja mașina împotriva calcarului.

Diferența între cele două proceduri de curățare constă în faptul că prima este o procedură mai delicată și mai rapidă pentru curățarea circuitului de lapte. Mașina sugerează automat să o efectuați după prepararea oricărei băuturi pe bază de lapte. Este o curățare ușoară care ar trebui să fie realizată, cel puțin, zilnic. Curățarea profundă, așa cum sugerează și numele, este o curățare amănunțită care ar trebui efectuată lunar, cu pudră specială de curățare a laptelui.

Tava de scurgere, placa tăvii de scurgere, containerul pentru dozele de cafea, rezervorul de apă, pannarello, cappuccinatore, CappinCup și carafa de lapte sunt detașabile și ar trebui spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvenți. Grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de scurgere poate fi spălată și în mașina de spălat vase.

* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.