Gaggia Milano

APARATE AUTOMATE

BRERA

Espresso de la bob la ceașcă

Culori disponibile

Opțiuni de preparare

ESPRESSO
ESPRESSO LUNGO
APĂ FIERBINTE
ABUR
* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.
BRERA
Proiectat și fabricat în Italia

Garanția calității premium și a unei pasiuni neîncetate pentru arta preparării espressoului.

pannarello
PANNARELLO CLASIC

Pannarello-ul clasic livrează abur pentru a spuma laptele sau apă fierbinte pentru ceaiuri.

Funcție de memorie

Personalizați și salvați lungimea băuturilor disponibile simplu prin menținerea butonului selectat timp de câteva secunde.

Rășniță din 100% CERAMICĂ

Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați dintre cele 5 opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.

Alertă pentru decalcifiere

Pentru a asigura o viață mai lungă a produsului și cele mai bune rezultate oricând, mașina vă avertizează când este timpul să fie decalcifiată.

GRUP DE EXTRACȚIE DEMONTABIL

Curățare și întreținere ușoară cu grupul de preparare detașabil, care poate fi spălat sub jetul de apă și reintrodus cu ușurință la locul său. Acest lucru permite o curățare temeinică a mașinii și cel mai bun rezultat în ceașcă de fiecare dată.

Interfață accesibilă

Datorită interfeței prietenoase cu utilizatorul, puteți selecta cu ușurință cantitatea de boabe de cafea pentru espressoul dumneavoastră, sau puteți utiliza butonul pentru a obține apă fierbinte pentru ceai sau abur pentru a spuma laptele. LED-urile de pe afișaj vă permit să țineți întotdeauna evidența funcționării mașinii.

Cafea măcinată

În plus față de opțiunea de boabe de cafea, o soluție simplă pentru a prepara mai multe tipuri de amestecuri de cafea măcinată diferite, chiar și decofeinizată.

stainless-steel-housing-240x240-1
OȚEL INOXIDABIL

Panoul frontal din oțel inoxidabil, inspirat de designul și meșteșugul italian, face din Brera o alegere perfectă pentru bucătăriile tradiționale sau moderne.

Optiaroma
OPTIAROMA

Această caracteristică vă oferă posibilitatea de a personaliza intensitatea și aroma espressoului dumneavoastră alegând cantitatea de cafea măcinată per ceașcă din 3 opțiuni.

INFORMAȚII TEHNICE

INTERFAȚĂ UTILIZATOR — LCD + Butoane

VARIAȚIE TOTALĂ DE BĂUTURI — Espresso, espresso lungo, apă caldă

SOLUȚIE LAPTE/ABURI — Pannarello clasic din oțel inoxidabil

RÂȘNIȚĂ DIN CERAMICĂ — ✔

SETARE REGLABILĂ A RÂȘNIȚEI — ✔ 5 selecții

OPTIAROMA — ✔ 3 selecții

DUZELE DE CAFEA REGLABILE — ✔

FUNCȚIE MEMO — ✔

CREAT ÎN ITALIA — ✔

CULORI DISPONIBILE — Negru, Argintiu
ESPRESSO — ✔ one-touch

ESPRESSO LUNGO (CAFFÈ LUNGO) — ✔ one-touch

APĂ CALDĂ — ✔
PRESIUNE POMPĂ — 15 bar

PREINFUZIE — ✔

OPȚIUNE CAFEA MACINATĂ — ✔

LUNGIME CAFEA REGLABILĂ — ✔

SISTEM DE ADAPTARE GAGGIA — ✔
CAPACITATE REZERVOR APĂ — 1,2 l

CAPACITATE CONTAINER BOABE CAFEA — 250 g

CAPACITATE CONTAINER DOZE CAFEA — 8 Doze de cafea

PREPARARE SIMULTANĂ PENTRU 2 CEȘTI DE CAFEA — ✔

COMPONENTE DEMONTABILE — Rezervor apă (față), container doze cafea (față), tavă scurgere (față), grup preparare (lateral), pannarello
COMPATIBILITATE FILTRU APĂ — ✔ intenza+

CICLU DE CLĂTIRE — ✔ automat

CICLU DE DETARTRARE — ✔ manual cu avertisment
DIMENSIUNI PRODUS (L X Î X D) — 25,6 x 31,5 x 44,7 cm

GREUTATE PRODUS — 8,5 kg

CARCASĂ — ABS negru

FAȚĂ — Oțel inoxidabil

TAVA DE SCURGERE — ABS + oțel inoxidabil
BOILER — Oțel inoxidabil

ALIMENTARE — 230v 50Hz 1400W; 120v 60Hz 1250W

STAND-BY — Sub 1W

Tub de grăsime, lingură dozatoare

PREZENTARE GENERALĂ

INTERFAȚĂ INTUITIVĂ

Interfață cu butoane și pictograme LED pentru a ține întotdeauna evidența tuturor funcțiilor.

NU NUMAI ESPRESSO

Doar mișcând maneta, puteți obține apă caldă pentru ceaiuri și infuzii sau aburi pentru băuturile pe bază de lapte.

RÂȘNIȚĂ 100% CERAMICĂ

Pentru a asigura funcționarea silențioasă, performanța ridicată și extragerea celor mai bune arome de cafea.

DESCĂRCĂRI

Manualul utilizatorului

(în engleză)

DECLARAȚIE DE CONFORMITATE

norme de siguranță

ÎNTREBĂRI

Găsiți produse Gaggia Milano în showroomul nostru (în urma unei confirmări prealabile), în magazinul online oficial cremaperfecta.ro, la magazinele partenere, sau prin cerere de ofertă.

INFORMAȚII TEHNICE

Dacă preferați să obțineți rezultate excelente într-un mod rapid, o mașină superautomată este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Echipată cu un grup de preparare patentat, aceasta face espresso, cappuccino și alte băuturi calde doar apăsând un buton, care poate fi personalizat după cum doriți în câțiva pași simpli. Mai mult, râșnițele integrate 100% din ceramică vă permit să aveți cafea măcinată proaspătă la fiecare utilizare și să păstrați toate aromele. În schimb, dacă vă place să retrăiți ritualurile barista acasă, o mașină manuală este alegerea potrivită. Să învățați cum să faceți un espresso impecabil necesită atenție și practică, dar merită cu siguranță.

PREPARAREA BĂUTURILOR

Mașina are setările implicite, dar puteți prepara cu ușurință un espresso personalizat urmând aceste sugestii simple:

  1. Selectați întotdeauna amestecuri de înaltă calitate. Amestecurile cu Arabica sunt caracterizate printr-o aciditate mai ridicată și un gust mai aromatic, în timp ce cele cu mai mult Robusta au un gust mai puternic.
  2. Asigurați-vă că porniți mașina cu câteva minute înainte de a o folosi, astfel încât să se încălzească corespunzător. Acest lucru garantează o extracție perfectă a tuturor aromelor de cafea.
  3. Utilizați funcția Optiaroma pentru a seta cantitatea de cafea măcinată utilizată. Este posibil să selectați între 3 setări diferite: ușoară, medie, puternică. Apăsați butonul; noua setare va fi salvată odată cu prima preparare a espresso-ului.
  4. Setați lungimea espressoului dumneavoastră prin funcția MEMO. Pentru un espresso tradițional italian, setați-o la 30ml.
  5. Activarea pre-brewing-ului pentru un gust și mai intens. Un prim duș de apă caldă umezește cafeaua măcinată înainte de prepararea efectivă, pentru a extrage toate aromele de cafea.
  6. Ajustați dimensiunea măcinăturii din cele 5 selecții disponibile apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe, doar când râșnițele sunt în funcțiune. Pentru un gust mai puternic sau pentru boabe prăjite ușor, alegeți o măcinătură mai fină, în timp ce pentru un gust mai ușor sau pentru boabe prăjite închis, selectați o măcinătură mai grosieră.

Este posibil să ajustați setările râșniței apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe de cafea, cu câte o treaptă, și doar atunci când mașina este în funcțiune. Puteți alege între 5 setări. Veți simți diferența după 2-3 preparări. Pentru modelele de 120V, această ajustare trebuie făcută urmând aceeași procedură, dar doar atunci când râșnițele NU sunt în funcțiune.

O macinare corectă este fundamentală pentru a obține un espresso autentic italian: nu prea grosieră, altfel veți obține o cafea apoasă și nu prea fină, altfel cafeaua nu va ieși. Mai mult, diferitele tipuri de boabe reacționează cel mai bine la diferite dimensiuni de măcinare. Optiaroma permite reglarea cantității de cafea măcinată utilizată pe ceașcă, pentru un gust ușor sau puternic, în funcție de preferințele fiecăruia. Adăugarea a mai multă cafea face ca apa să treacă mai greu, încetinind timpul de extracție și rezultând într-o cafea mai puternică. Preinfuzia afectează intensitatea și poate fi setată pentru a obține o cafea mai puternică. Cu acest proces, cafeaua măcinată este umezită cu apă fierbinte timp de câteva secunde înainte de preparare, eliberând o gamă mai largă de arome.

Vă sugerăm să folosiți lapte integral rece (la aproximativ 5° C / 41° F), cu un conținut de proteină de cel puțin 3% și un conținut de grăsime de cel puțin 3,5%. Proteinele vor incorpora aer în cremă, în timp ce grăsimile o vor face densă și stabilă. De asemenea, laptele de vacă semi-degresat, unele tipuri de lapte fără lactoză și băuturi din soia au dovedit a oferi un rezultat bun.

Este posibil să personalizați și să salvați lungimea cafelei pur și simplu apăsând și ținând apăsat butonul timp de 5 secunde până când apare “MEMO” pe afișaj. Odată ce cantitatea dorită a fost atinsă, apăsați din nou butonul de cafea. Lungimea este memorată pentru utilizările ulterioare.

Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.

Curățare și întreținere

Acest ciclu automat de clătire – care are loc când mașina este pornită sau intră în modul de stand-by – este necesar pentru a menține circuitele mereu curate și pentru a încălzi circuitul de cafea pentru a garanta un rezultat extraordinar încă de la prima utilizare.

Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.

Intenza+, special conceput pentru a proteja mașina împotriva depunerilor de calcar.

Tava de scurgere, placa tăvii de scurgere, recipientul pentru dozele de cafea, rezervorul de apă, pannarello-ul, cappuccinatore-ul, CappinCup-ul și carafa de lapte sunt detașabile și ar trebui spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvenți. Grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de scurgere poate fi spălată și în mașina de spălat vase.

* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.