Espresso de la bob la ceașcă
Opțiuni de preparare
Garanția calității premium și a unei pasiuni neîncetate pentru arta preparării espressoului.
Pannarello-ul clasic livrează abur pentru a spuma laptele sau apă fierbinte pentru ceaiuri.
Personalizați și salvați lungimea băuturilor disponibile simplu prin menținerea butonului selectat timp de câteva secunde.
Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați dintre cele 5 opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.
Pentru a asigura o viață mai lungă a produsului și cele mai bune rezultate oricând, mașina vă avertizează când este timpul să fie decalcifiată.
Curățare și întreținere ușoară cu grupul de preparare detașabil, care poate fi spălat sub jetul de apă și reintrodus cu ușurință la locul său. Acest lucru permite o curățare temeinică a mașinii și cel mai bun rezultat în ceașcă de fiecare dată.
Datorită interfeței prietenoase cu utilizatorul, puteți selecta cu ușurință cantitatea de boabe de cafea pentru espressoul dumneavoastră, sau puteți utiliza butonul pentru a obține apă fierbinte pentru ceai sau abur pentru a spuma laptele. LED-urile de pe afișaj vă permit să țineți întotdeauna evidența funcționării mașinii.
În plus față de opțiunea de boabe de cafea, o soluție simplă pentru a prepara mai multe tipuri de amestecuri de cafea măcinată diferite, chiar și decofeinizată.
Panoul frontal din oțel inoxidabil, inspirat de designul și meșteșugul italian, face din Brera o alegere perfectă pentru bucătăriile tradiționale sau moderne.
Această caracteristică vă oferă posibilitatea de a personaliza intensitatea și aroma espressoului dumneavoastră alegând cantitatea de cafea măcinată per ceașcă din 3 opțiuni.
Tub de grăsime, lingură dozatoare
Interfață cu butoane și pictograme LED pentru a ține întotdeauna evidența tuturor funcțiilor.
Doar mișcând maneta, puteți obține apă caldă pentru ceaiuri și infuzii sau aburi pentru băuturile pe bază de lapte.
Pentru a asigura funcționarea silențioasă, performanța ridicată și extragerea celor mai bune arome de cafea.
Mașina are setările implicite, dar puteți prepara cu ușurință un espresso personalizat urmând aceste sugestii simple:
Este posibil să ajustați setările râșniței apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe de cafea, cu câte o treaptă, și doar atunci când mașina este în funcțiune. Puteți alege între 5 setări. Veți simți diferența după 2-3 preparări. Pentru modelele de 120V, această ajustare trebuie făcută urmând aceeași procedură, dar doar atunci când râșnițele NU sunt în funcțiune.
O macinare corectă este fundamentală pentru a obține un espresso autentic italian: nu prea grosieră, altfel veți obține o cafea apoasă și nu prea fină, altfel cafeaua nu va ieși. Mai mult, diferitele tipuri de boabe reacționează cel mai bine la diferite dimensiuni de măcinare. Optiaroma permite reglarea cantității de cafea măcinată utilizată pe ceașcă, pentru un gust ușor sau puternic, în funcție de preferințele fiecăruia. Adăugarea a mai multă cafea face ca apa să treacă mai greu, încetinind timpul de extracție și rezultând într-o cafea mai puternică. Preinfuzia afectează intensitatea și poate fi setată pentru a obține o cafea mai puternică. Cu acest proces, cafeaua măcinată este umezită cu apă fierbinte timp de câteva secunde înainte de preparare, eliberând o gamă mai largă de arome.
Este posibil să personalizați și să salvați lungimea cafelei pur și simplu apăsând și ținând apăsat butonul timp de 5 secunde până când apare “MEMO” pe afișaj. Odată ce cantitatea dorită a fost atinsă, apăsați din nou butonul de cafea. Lungimea este memorată pentru utilizările ulterioare.
Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.
Acest ciclu automat de clătire – care are loc când mașina este pornită sau intră în modul de stand-by – este necesar pentru a menține circuitele mereu curate și pentru a încălzi circuitul de cafea pentru a garanta un rezultat extraordinar încă de la prima utilizare.
Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.
Intenza+, special conceput pentru a proteja mașina împotriva depunerilor de calcar.
Tava de scurgere, placa tăvii de scurgere, recipientul pentru dozele de cafea, rezervorul de apă, pannarello-ul, cappuccinatore-ul, CappinCup-ul și carafa de lapte sunt detașabile și ar trebui spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvenți. Grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de scurgere poate fi spălată și în mașina de spălat vase.
Folosim cookies pentru a vă oferi o experiență optimă de navigare. Mai multe detalii în pagina: Politică de confidențialitate