Gaggia Milano

APARATE AUTOMATE

BESANA

Experiența completă de espresso

Culori disponibile

Black

Opțiuni de preparare

ESPRESSO
ESPRESSO LUNG
APĂ FIERBINTE
ABUR
* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.
BESANA
Proiectat și fabricat în Italia

Garanția calității premium și a unei pasiuni neîncetate pentru arta preparării espressoului.

pannarello
PANNARELLO CLASIC

Pannarello-ul clasic livrează abur pentru a spuma laptele sau apă fierbinte pentru ceaiuri.

Funcție de memorie

Personalizați și salvați lungimea băuturilor disponibile simplu prin menținerea butonului selectat timp de câteva secunde.

Rășniță din 100% CERAMICĂ

Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați dintre cele 5 opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.

Alertă pentru curățare și decalcifiere

Pentru a asigura o viață mai lungă a produsului și cele mai bune rezultate oricând, mașina activează un ciclu automat de clătire a circuitului de cafea atunci când o porniți sau când se oprește automat. În plus, vă avertizează când este timpul să fie decalcifiată.

GRUP DE EXTRACȚIE DEMONTABIL

Curățare și întreținere ușoară cu grupul de preparare detașabil, care poate fi spălat sub jetul de apă și reintrodus cu ușurință la locul său. Acest lucru permite o curățare temeinică a mașinii și cel mai bun rezultat în ceașcă de fiecare dată.

Design compact

Design compact și versatil cu o interfață intuitivă. Toate compartimentele sunt accesibile direct pentru o comoditate sporită - fie că este vorba de reumplerea cu apă sau cafea măcinată sau de golirea filtrelor sau a tăvii de picurare.

Boiler cu încălzire rapidă

Boilerul cu încălzire rapidă asigură băuturi fierbinți încă de la prima ceașcă, fără a aștepta. Secretul său constă în corpul său realizat din aluminiu ușor și oțel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

INFORMAȚII TEHNICE

INTERFAȚĂ UTILIZATOR — Butoane și buton rotativ

VARIAȚIE TOTALĂ DE BĂUTURI — Espresso, espresso lungo, apă caldă

SOLUȚIE LAPTE/ABURI — Pannarello clasic din plastic negru

RÂȘNIȚE DIN CERAMICĂ — ✔

SETARE REGLABILĂ A RÂȘNITELOR — ✔ 5 selecții
ESPRESSO — ✔

ESPRESSO LUNGO (CAFFÈ LUNGO) — ✔

APĂ CALDĂ — ✔
PRESIUNE POMPĂ — 15 bar

LUNGIME CAFEA REGLABILĂ — ✔

SISTEM DE ADAPTARE GAGGIA
CAPACITATE REZERVOR APĂ — 1 l

CAPACITATE CONTAINER BOABE CAFEA — 180 gr

CAPACITATE CONTAINER DOZE CAFEA — 8 Doze de cafea

PREPARARE SIMULTANĂ PENTRU 2 CEȘTI DE CAFEA — ✔

COMPONENTE DEMONTABILE — Pannarello clasic; rezervor apă; container doze cafea; tavă scurgere; grup preparare
COMPATIBILITATE FILTRU APĂ — ✔ intenza+

CICLU DE CLĂTIRE — ✔ automat

CICLU DE DETARTRARE — ✔ manual cu avertisment
DIMENSIUNI PRODUS (L X Î X D) — 29,5 x 32,5 x 42 cm

GREUTATE PRODUS — 7 kg

CARCASĂ — ABS negru

FAȚĂ — ABS negru

TAVA DE SCURGERE — ABS, oțel inoxidabil
BOILER — ✔ Oțel inoxidabil

ALIMENTARE — 230v 50Hz 1400W

STAND-BY — < 1W

Tub de grăsime, cheie de reglare a râșniței

PREZENTARE GENERALĂ

INTERFAȚĂ INTUITIVĂ

Cea mai simplă modalitate de a obține un espresso italian autentic sau o cafea, doar apăsând un buton de pe maneta rotativă.

FUNCȚIE MEMO

Personalizați și setați lungimea espressoului dvs., pentru un rezultat adaptat gusturilor dumneavoastră.

PANNARELLO CLASIC

Eliberați-vă barista interior și creați un strat bogat de spumă de lapte cu indispensabilul pannarello.

RÂȘNIȚĂ 100% CERAMICĂ

Pentru a asigura funcționarea silențioasă, performanța ridicată și extragerea celor mai bune arome de cafea.

DESCĂRCĂRI

Manualul utilizatorului

(în engleză)

DECLARAȚIE DE CONFORMITATE

norme de siguranță

ÎNTREBĂRI

Găsiți produse Gaggia Milano în showroomul nostru (în urma unei confirmări prealabile), în magazinul online oficial cremaperfecta.ro, la magazinele partenere, sau prin cerere de ofertă.

INFORMAȚII TEHNICE

Dacă preferați să obțineți rezultate excelente într-un mod rapid, o mașină superautomată este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Echipată cu un grup de preparare patentat, aceasta face espresso, cappuccino și alte băuturi calde doar apăsând un buton, care poate fi personalizat după cum doriți în câțiva pași simpli. Mai mult, râșnițele integrate 100% din ceramică vă permit să aveți cafea măcinată proaspătă la fiecare utilizare și să păstrați toate aromele. În schimb, dacă vă place să retrăiți ritualurile barista acasă, o mașină manuală este alegerea potrivită. Să învățați cum să faceți un espresso impecabil necesită atenție și practică, dar merită cu siguranță.

PREPARAREA BĂUTURILOR

Mașina are setările implicite, dar puteți pregăti cu ușurință un espresso personalizat urmând aceste sugestii simple:

  1. Selecționați întotdeauna blenduri de înaltă calitate. Blendurile cu Arabica sunt caracterizate prin aciditate mai mare și un gust mai aromatic, în timp ce cele cu mai mult Robusta au un gust mai puternic.
  2. Asigurați-vă că porniți mașina cu câteva minute înainte de a o folosi, astfel încât să se încălzească corespunzător. Acest lucru garantează o extracție perfectă a tuturor aromelor de cafea.
  3. Setați lungimea espressoului dumneavoastră prin funcția MEMO. Pentru un espresso tradițional italian, setați-o la 30ml.
  4. Ajustați dimensiunea măcinăturii printre cele 5 selecții disponibile apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe cu cheia, doar când râșnițele sunt în funcțiune. Pentru un gust mai puternic sau pentru boabe prăjite ușor, alegeți o măcinătură mai fină, în timp ce pentru un gust mai ușor sau pentru boabe prăjite închis, selectați o măcinătură mai grosieră.

Este posibil să ajustați setările râșniței apăsând și rotind butonul din interiorul containerului de boabe de cafea folosind cheia de reglare a râșniței, cu câte o treaptă, și doar atunci când mașina macină. Puteți alege între 5 setări. Veți simți diferența după 2-3 preparări.

Vă sugerăm să folosiți lapte integral rece (la aproximativ 5° C / 41° F), cu un conținut de proteină de cel puțin 3% și un conținut de grăsime de cel puțin 3,5%. Proteinele vor incorpora aer în cremă, în timp ce grăsimile o vor face densă și stabilă. De asemenea, laptele de vacă semi-degresat, unele tipuri de lapte fără lactoză și băuturi din soia au dovedit a oferi un rezultat bun.

Este posibil să personalizați și să salvați lungimea cafelei (espresso sau espresso lungo) pur și simplu apăsând și ținând apăsat butonul pentru câteva secunde, mașina începe măcinarea, iar butonul “2 cești” și butonul “ON/OFF” clipesc simultan. Când cantitatea dorită a fost atinsă, apăsați din nou butonul de cafea. Lungimea este memorată pentru utilizările ulterioare.

Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.

Curățare și întreținere

Acest ciclu automat de clătire – care are loc când mașina este pornită sau intră în modul de stand-by – este necesar pentru a menține circuitele mereu curate și pentru a încălzi circuitul de cafea pentru a garanta un rezultat extraordinar încă de la prima utilizare.

Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.

Intenza+, special conceput pentru a proteja mașina împotriva depunerilor de calcar.

Tava de picurare, placa tăvii de picurare, containerul pentru resturile de cafea, rezervorul de apă, pannarello-ul sunt detașabile și trebuie spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvente; grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de picurare poate fi spălată și în mașina de spălat vase.

* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.