Sufletul espressoului
Culori disponibile
Opțiuni de preparare
Garanția calității premium și a unei pasiuni neîncetate pentru arta preparării espressoului.
O cameră ciclonică brevetată care pregătește cel mai bun cappuccino degustat vreodată. Acest sistem profesional trage laptele direct dintr-un recipient și îl spumează automat într-o ceașcă pentru a obține cea mai cremoasă spumă.
Personalizați și salvați lungimea băuturilor disponibile simplu prin menținerea butonului selectat timp de câteva secunde.
Recipientul de boabe de cafea este echipat cu un capac conceput pentru a conserva aroma amestecului de cafea.
Această caracteristică vă oferă posibilitatea unică de a ajusta intensitatea aromei și de a crea băuturi pe bază de cafea personalizate prin alegerea cantității de cafea măcinată per ceașcă dintre cele 5 selecții.
În plus față de opțiunea de boabe de cafea, o soluție simplă pentru a prepara diferite amestecuri de cafea măcinată, inclusiv decofeinizată.
Corp și gust unic pentru fiecare espresso datorită preinfuzării care implică câteva secunde de pauză între primul duș de apă fierbinte și prepararea efectivă.
Circuitul de cafea este curățat automat când porniți sau opriți mașina, asigurând un aromă perfectă la fiecare utilizare. Mașina vă avertizează când este timpul să o decalcifiați și vă ghidează pas cu pas printr-o serie de mesaje afișate pe ecran.
Curățare și întreținere ușoară cu grupul de preparare detașabil, care poate fi spălat sub jetul de apă și reintrodus cu ușurință la locul său. Acest lucru permite o curățare temeinică a mașinii și cel mai bun rezultat în ceașcă de fiecare dată.
Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați dintre cele 5 opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.
Tub de grăsime, cheie de ajustare a râșniței/lingură de măsurat
Spumează automat laptele proaspăt direct dintr-un recipient și-l livrează în ceașcă.
Robustă și de înaltă calitate pentru a extrage gustul în întregime.
Espresso, espresso lungo, spumă de lapte sau apă fierbinte la atingerea unui buton.
Mașina are setări implicite, dar puteți face ușor un espresso personalizat urmând aceste sugestii simple:
Este posibil să ajustați setările râșniței apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe de cafea cu cheia de reglare a râșniței (capătul linguriței de măsurare). Puteți alege între 5 setări diferite. Veți simți diferența după 2-3 preparări. Pentru modelele de 120V, această ajustare trebuie făcută urmând același procedeu, dar doar atunci când râșnițele NU funcționează.
O măcinare corectă este fundamentală pentru a obține un espresso italian autentic: nu prea grosieră, altfel veți obține o cafea apoasă și nu prea fină, altfel cafeaua nu va ieși. Mai mult, diferite tipuri de boabe reacționează cel mai bine la dimensiuni de măcinare diferite. Optiaroma permite reglarea cantității de cafea măcinată utilizată per ceașcă, pentru un gust mai ușor sau mai puternic în funcție de preferințele fiecăruia. Preinfuzia afectează intensitatea și poate fi setată pentru a obține o cafea cu gust mai puternic.
Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.
Este posibil să personalizați și să salvați lungimea cafelei pur și simplu apăsând și ținând apăsat butonul timp de câteva secunde până când apare “MEMO” pe afișaj. Mașina începe să prepare cafeaua. Când cantitatea dorită este atinsă, apăsați butonul “OK”. Lungimea este memorată pentru utilizările viitoare.
Acest ciclu automat de clătire – care are loc când mașina este pornită sau intră în modul de stand-by – este necesar pentru a menține circuitele mereu curate și pentru a încălzi circuitul de cafea pentru a garanta un rezultat extraordinar încă de la prima utilizare.
Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.
Gama Gaggia Cadorna este compatibilă cu filtrul de apă Brita Intenza+, special conceput pentru a proteja mașina împotriva calcarului.
Tava de scurgere, placa tăvii de scurgere, containerul pentru dozele de cafea, rezervorul de apă, pannarello, cappuccinatore, CappinCup și carafa de lapte sunt detașabile și ar trebui spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvenți. Grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de scurgere poate fi spălată și în mașina de spălat vase.
Folosim cookies pentru a vă oferi o experiență optimă de navigare. Mai multe detalii în pagina: Politică de confidențialitate