Gaggia Milano

APARATE AUTOMATE

ANIMA BARISTA PLUS

Sufletul espressoului

Culori disponibile

Black

Opțiuni de preparare

ESPRESSO
ESPRESSO LUNG
APĂ FIERBINTE
ABUR
* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.
ANIMA BARISTA PLUS
Proiectat și fabricat în Italia

Garanția calității premium și a unei pasiuni neîncetate pentru arta preparării espressoului.

DUZĂ PROFESIONALĂ DE ABUR

Direct din tradiția Gaggia, brațul de abur din oțel inoxidabil este conceput pentru a vă face să trăiți din nou, acasă, ritualurile autentice barista. Datorită formei sale, puteți folosi diferite tipuri de cani de lapte și aveți întotdeauna o spumă de lapte impecabilă. De asemenea, eliberază apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii

OPTIAROMA

Această caracteristică vă oferă posibilitatea unică de a ajusta intensitatea aromei și de a crea băuturi pe bază de cafea personalizate prin alegerea cantității de cafea măcinată per ceașcă dintre cele 5 selecții.

CAPAC DE AROMĂ

Recipientul de boabe de cafea este echipat cu un capac conceput pentru a conserva aroma amestecului de cafea.

Funcție de memorie

Personalizați și salvați lungimea băuturilor disponibile simplu prin menținerea butonului selectat timp de câteva secunde.

OPȚIUNE CAFEA MĂCINATĂ

În plus față de opțiunea de boabe de cafea, o soluție simplă pentru a prepara diferite amestecuri de cafea măcinată, inclusiv decofeinizată.

PREINFUZIE

Corp și gust unic pentru fiecare espresso datorită preinfuzării care implică câteva secunde de pauză între primul duș de apă fierbinte și prepararea efectivă.

Curățare automată și decalcifiere ghidată

Circuitul de cafea este curățat automat când porniți sau opriți mașina, asigurând un aromă perfectă la fiecare utilizare. Mașina vă avertizează când este timpul să o decalcifiați și vă ghidează pas cu pas printr-o serie de mesaje afișate pe ecran.

GRUP DE EXTRACȚIE DEMONTABIL

Grupul de extracție patentat dozează și presează o cantitate ideală de cafea măcinată pentru a asigura cel mai bun rezultat în ceașcă. Ușor de îndepărtat, curățat și repoziționat.

Rășniță din 100% CERAMICĂ

Pietrele de rășniță din ceramică 100% extrag esența din boabele de cafea, prevenind supraîncălzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Selectați dintre cele 5 opțiuni pentru a vă personaliza espressoul, de la măcinarea cea mai fină pentru un gust puternic, până la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.

INFORMAȚII TEHNICE

INTERFAȚĂ UTILIZATOR — LCD + Butoane

VARIAȚIE TOTALĂ DE BĂUTURI — Espresso, espresso lungo, apă caldă

LAPTE/ABURI — Baghetă de abur profesională din oțel inoxidabil

RÂȘNIȚE DIN CERAMICĂ — ✔

SETARE REGLABILĂ A RÂȘNITEI — ✔ 5 selecții

OPTIAROMA — ✔ 5 selecții

DUZELE DE CAFEA REGLABILE — ✔ 110 – 150 mm

FUNCȚIE MEMO — ✔

FĂCUT ÎN ITALIA — ✔

CULORI DISPONIBILE — Negru
ESPRESSO — ✔ one-touch

ESPRESSO LUNGO (CAFFÈ LUNGO) — ✔ one-touch

APĂ CALDĂ — ✔ one-touch

ABUR — ✔ one-touch
PRESIUNE POMPĂ — 15 bar

PREINFUZIE — ✔

OPȚIUNE CAFEA MACINATĂ — ✔

LUNGIME CAFEA REGLABILĂ — ✔

TEMPERATURĂ CAFEA REGLABILĂ — ✔ (3 nivele)

SISTEM DE ADAPTARE GAGGIA — ✔

CAPACITATE REZERVOR APĂ — 1,8 l


CAPACITATE CONTAINER BOABE CAFEA — 250 g


CAPACITATE CONTAINER DOZE CAFEA — 15 Doze de cafea


PREPARARE SIMULTANĂ PENTRU 2 CEȘTI DE CAFEA — ✔


COMPONENTE DEMONTABILE — Rezervor apă (partea de sus), container doze cafea (lateral), tavă scurgere (față), grup preparare (față), braț abur

COMPATIBILITATE FILTRU APĂ — ✔ Intenza+

CICLU DE CLĂTIRE — ✔ automat

CICLU DE DETARTRARE — ✔ automat
DIMENSIUNI PRODUS (L X Î X D) — 22,1 x 34 x 43 cm

GREUTATE PRODUS — 7,9 kg

EXTERIOR — ABS negru

PANOU FRONTAL — ABS negru lucios

TAVA DE SCURGERE — ABS, oțel inoxidabil
BOILER — ✔ Oțel inoxidabil

ALIMENTARE — 230V 50Hz 1500W; 120V 60Hz 1850W

STAND-BY — < 1W

 Tub de grăsime, cheie de ajustare a râșniței/lingură de măsurat

PREZENTARE GENERALĂ

OPTIAROMA

Reglați intensitatea cafelei cu 5 opțiuni.

BRAȚ PROFESIONAL DE ABUR

O caracteristică unică pentru a încerca arta latte și a vă simți ca un adevărat barista acasă.

PREINFUZIE

Câteva secunde între prima udare cu apă fierbinte și procesul de preparare pentru a extrage un buchet complet de arome de cafea.

DESCĂRCĂRI

Manualul utilizatorului

(în engleză)

Declarație de conformitate

Norme de siguranță

ÎNTREBĂRI

Găsiți produse Gaggia Milano în showroomul nostru (în urma unei confirmări prealabile), în magazinul online oficial cremaperfecta.ro, la magazinele partenere, sau prin cerere de ofertă.

INFORMAȚII TEHNICE

Dacă preferați să obțineți rezultate excelente într-un mod rapid, o mașină superautomată este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Echipată cu un grup de preparare patentat, aceasta face espresso, cappuccino și alte băuturi calde doar apăsând un buton, care poate fi personalizat după cum doriți în câțiva pași simpli. Mai mult, râșnițele integrate 100% din ceramică vă permit să aveți cafea măcinată proaspătă la fiecare utilizare și să păstrați toate aromele. În schimb, dacă vă place să retrăiți ritualurile barista acasă, o mașină manuală este alegerea potrivită. Să învățați cum să faceți un espresso impecabil necesită atenție și practică, dar merită cu siguranță.

PREPARAREA BĂUTURILOR

Mașina are setări implicite, dar puteți face ușor un espresso personalizat urmând aceste sugestii simple:

  1. Alegeți întotdeauna amestecuri de înaltă calitate. Blendurile cu Arabica sunt caracterizate printr-o aciditate mai mare și un gust mai aromatic, în timp ce cele cu mai mult Robusta au un gust mai puternic.
  2. Asigurați-vă că porniți mașina cu câteva minute înainte de a o folosi, astfel încât să se încălzească corespunzător. Acest lucru garantează o extracție perfectă a tuturor aromelor de cafea.
  3. Folosiți funcția Optiaroma pentru a seta cantitatea de cafea măcinată folosită. Puteți selecta între 5 setări diferite: de la ușor la tare. Apăsați butonul; noua setare va fi salvată odată cu prima preparare a espressoului.
  4. Setați lungimea espressoului dumneavoastră prin funcția MEMO. Pentru un espresso tradițional italian, setați-o la 30ml.
  5. Activati preinfuzia pentru un gust și mai intens. O primă udare cu apă fierbinte înmoaie cafeaua măcinată înainte de prepararea efectivă, astfel încât să extragă toate aromele de cafea.
  6. Ajustați dimensiunea măcinăturii printre cele 5 selecții disponibile, apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe cu cheia, doar când râșnițele sunt în funcțiune. Pentru un gust mai puternic sau pentru boabe prăjite ușor, selectați o măcinătură mai fină, în timp ce pentru un gust mai ușor sau boabe prăjite închis, selectați o măcinătură mai grosieră.

Este posibil să ajustați setările râșniței apăsând și rotind butonul în interiorul containerului de boabe de cafea cu cheia de reglare a râșniței (capătul linguriței de măsurare). Puteți alege între 5 setări diferite. Veți simți diferența după 2-3 preparări. Pentru modelele de 120V, această ajustare trebuie făcută urmând același procedeu, dar doar atunci când râșnițele NU funcționează.

O măcinare corectă este fundamentală pentru a obține un espresso italian autentic: nu prea grosieră, altfel veți obține o cafea apoasă și nu prea fină, altfel cafeaua nu va ieși. Mai mult, diferite tipuri de boabe reacționează cel mai bine la dimensiuni de măcinare diferite. Optiaroma permite reglarea cantității de cafea măcinată utilizată per ceașcă, pentru un gust mai ușor sau mai puternic în funcție de preferințele fiecăruia. Preinfuzia afectează intensitatea și poate fi setată pentru a obține o cafea cu gust mai puternic.

Vă sugerăm să folosiți lapte integral rece (la aproximativ 5° C / 41° F), cu un conținut de proteină de cel puțin 3% și un conținut de grăsime de cel puțin 3,5%. Proteinele vor incorpora aer în cremă, în timp ce grăsimile o vor face densă și stabilă. De asemenea, laptele de vacă semi-degresat, unele tipuri de lapte fără lactoză și băuturi din soia au dovedit a oferi un rezultat bun.

Da, puteți folosi apă minerală plată sau apă de la robinet. Este important să nu folosiți apă minerală carbonată, deoarece poate afecta negativ procesul de preparare a cafelei.

Este posibil să personalizați și să salvați lungimea cafelei pur și simplu apăsând și ținând apăsat butonul timp de câteva secunde până când apare “MEMO” pe afișaj. Mașina începe să prepare cafeaua. Când cantitatea dorită este atinsă, apăsați butonul “OK”. Lungimea este memorată pentru utilizările viitoare.

Curățare și întreținere

Acest ciclu automat de clătire – care are loc când mașina este pornită sau intră în modul de stand-by – este necesar pentru a menține circuitele mereu curate și pentru a încălzi circuitul de cafea pentru a garanta un rezultat extraordinar încă de la prima utilizare.

Calcarul este o consecință normală a utilizării mașinii și depinde și de calitatea apei pe care o utilizați. Este necesar să decalcifiați mașina atunci când afișajul vă avertizează să procedați în acest fel. Vă sugerăm să urmați procedura pas cu pas descrisă în manualul de instrucțiuni și să utilizați doar decalcifiantul GAGGIA special conceput pentru mașinile noastre de espresso. Este necesar să evitați folosirea oțetului și a altor agenți. Niciodată să nu utilizați agenți de decalcifiere pe bază de acizi minerali precum acid sulfuric, acid clorhidric și acid sulfamic. Aceștia ar putea deteriora sistemul de țevi și conducte al mașinii dvs. de cafea.

Gama Gaggia Cadorna este compatibilă cu filtrul de apă Brita Intenza+, special conceput pentru a proteja mașina împotriva calcarului.

Tava de scurgere, placa tăvii de scurgere, containerul pentru dozele de cafea, rezervorul de apă, pannarello, cappuccinatore, CappinCup și carafa de lapte sunt detașabile și ar trebui spălate sub jet de apă, cu puțin săpun de vase, dar fără substanțe abrazive sau solvenți. Grupul de preparare detașabil trebuie spălat fără săpun. Placa tăvii de scurgere poate fi spălată și în mașina de spălat vase.

* Puteți achiziționa și de la partenerii noștri, solicita ridicare din showroom, sau cere ofertă.