Gaggia Milano

Galeria video Gaggia accademia

Interacțiune puternică cu utilizatorul

O abordare multisenzorială pe care nu ați încercat-o până acum

Interacțiune multisenzorială

Îmbunătățiri vizibile și tactile pentru cei care caută o experiență superioară. Totul la îndemână. Glisați și selectați pe ecranul tactil larg cu o sensibilitate îmbunătățită, navigați cu butoanele rotative cu textură premium ce îmbunătățește aderența și apăsați pe butoanele iluminate care identifică în cel mai clar mod funcționalitățile principale: pornire/oprire, acasă, setări de curățare, setări de mașină și funcția de purjare.

DESIGN EXCELENT

Elegantă, impactantă și fiabilă. Proiectată și fabricată în întregime în Italia, Gaggia Accademia utilizează materiale de calitate superioară precum oțel inoxidabil, zamac și sticlă neagră oglindită. Este îmbogățită cu detalii premium, precum linia roșie iluminată sau textura prețioasă a butoanelor rotative, și are o amprentă optimă.

Sensibilitate îmbunătățită

Ecranul tactil color de 5 inch cu pictograme 3D are o sensibilitate îmbunătățită pentru a garanta cea mai bună experiență. Derulați și glisați prin meniuri, apăsați și selectați băuturile sau procedurile ghidate, într-un mod precis și ușor. Puteți chiar să redenumiți băuturile după cum preferați.

Ecran mare

Vedeți totul dintr-o singură privire pe ecranul larg color de 5 inch cu pictograme 3D și butoane iluminate, gândit pentru vizibilitatea maximă și ușurința în utilizare.

Experiență ghidată

Descoperiți un set complet de ghiduri rapide și clare cu toate informațiile pe care trebuie să le știți despre băuturi, procedurile de curățare și setările mașinii disponibile.

COD QR

Încadrați codul QR cu camera telefonului mobil și accesați direct manualul de utilizare în limba preferată.

MANEVRARE

SISTEMUL ESPRESSO PLUS

Rotiți maneta centrală din oțel inoxidabil și reglați pe 3 nivele crema espressoului, pentru un gust mai intens – mai multă cafea măcinată per ceașcă – sau o textură și gust mai ușoare.

DUZA DE ABUR PROFESIONALĂ

Creați o spumă fină cu textura perfectă pentru arta latte și un gust dulce, cu duza de abur din oțel inoxidabil profesional. Doar un clic pentru a activa funcția de abur și puteți retrăi, acasă, ritualurile autentice barista. Datorită formei sale, puteți folosi diferite tipuri de ulcioare pentru lapte și veți obține întotdeauna o spumă de lapte impecabilă. De asemenea, distribuie apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii.

Recipient integrat pentru lapte

Introduceți-l, deschideți duza, și selectați băutura pe care doriți să o gustați. În câteva secunde, recipientul ergonomic și ușor de manevrat pentru lapte va spuma laptele pentru a face băuturile preferate.

Cap de preparare reglabil

Setați înălțimea corectă a capului de preparare pentru a se potrivi cu paharul sau ceșcuța pe care o utilizați, de la 110 mm (4,33”) cu capul de preparare inserat, până la un maxim de 155 mm (6,10”).

Funcția de purjare

Activați funcția de purjare făcând clic pe butonul specific, pentru a curăța în profunzime duza de abur și a vă asigura cea mai bună performanță de fiecare dată.

Cicluri de curățare

Accesați meniul de curățare pentru funcții specifice care vă vor menține aparatul în condiție optimă.

FILMUL

Play Video
FILMUL

Tradiție în continuă evoluție

Filmul “TRADIȚIE ÎN CONTINUĂ EVOLUȚIE” este o poveste făcută din autenticitate, pasiune și momente împărtășite. Tradițiile sunt acum contemporane, iar expertiza și moștenirea sunt transmise din generație în generație, devenind fundațiile pe care barista casnici își pot scrie propriile scenarii. De-a lungul timpului, Gaggia rămâne alături de dumneavoastră, oferind acasă aceeași calitate și performanță ca într-o cafenea, pentru experiențe personalizate și memorabile.

Gaggia Accademia – de la schiță la savoare