GAGGIA Aparat Espresso Automat

Babila

Alte produse similare ->


GAGGIA Babila prepara expresso în acord cu buna traditie italiana in doar câteva secunde direct din boabe proaspat macinate ceasca dupa ceasca, cu simpla apasare a unui buton. Datorită carafei de lapte integrata poti face cappuccino, spuma de lapte, cafea machiatto și mult mai mult la fel ca un barman profesionist. Mai mult de 75 de ani experienta GAGGIA au fost dedicati  pentru a va oferi  o pauză de cafea de neegalat.

Vezi toate beneficiile ->

Prepararea a 7 tipuri de bauturi pe baza de cafea

  • Gaggia Babila

CAPPUCCINO SI LATTE CU O SINGURA ATINGERE

Pentru o consistență irezistibilă si o spumă mai cremoasă, carafa de lapte integrat amesteca laptele de două ori, eliminând bulele și impuritățile. La o simplă apăsare de buton, un flux de spumă catifelata este turnata direct în ceașcă, la o temperatură perfecta. Grație boilerului dublu, se poate face fierbe laptele și se poate prepara spuma cafelei imediat după, pentru băuturi calde fără sa mai fie nevoie sa așteptați.

Gaggia Milano
Gaggia Milano

CREAT SI CONCEPUT IN ITALIA

O viziune de design elegant, această mașină arată la fel de rafinata ca și cafeaua pe care o prepara. Partea frontală din oțel inoxidabil, inspirat de designul si maiestria italiana va rezista trecerii timpului, într-o bucătărie clasică sau modernă. Adăugați la toate acestea caracteristicile sale de design intuitiv, și totul devine o experiență a cafelei bogate care te satisface pe deplin.

FUNCTIA MEMO

După ce ați ales concentratia ideală din cele 5 setări diferite, o puteți salva cu functia memo, precum și cantitatea și temperatura dorita. Apoi fiecare ceasca va fi personalizata, in viitor, in functie de gustul tau. Nu va mai trebui să-i aduci din nou aminte, spre deosebire de barman.

Gaggia Milano
Gaggia Milano

SPECIALITATI DIN CAFEA DINTR-O SINGURA ATINGERE

De la espresso la spuma de lapte, există mai multe opțiuni de preparare a cafelei pentru a-ti satisface poftele. Fie că e primul lucru dimineața sau o tratatie dupa cină, există o aroma pentru orice moment al zilei, chiar la îndemână.

CURATAREA IGIENICA CU ABURI A CARAFEI

Menținerea igienei ridicate nu a fost niciodată un lucru ușor. Grație ciclului de curățare cu abur, mecanismul de preparare a cremei va fi curățat automat, eliminandu-se rezidurile de lapte fără a fi nevoie sa se goleasca carafă. Performanța igienică este certificată de Institutul German de Testare Independent, VDE.

Gaggia Milano
Gaggia Milano

PÂNĂ LA 5000 CESTI * FĂRĂ DECALCIFIERE CU FILTRU DE APA AQUA CLEAN

Noua si patentata inovatie, filtrul de apă AquaClean, vă asigură ca puteti folosi la maximum aparatul automat de cafea. Prin schimbarea filtrului la cererea aparatului, nu va mai trebui facuta decalcifierea aparatului până in 5000 de cesti *, în timp ce obțineti beneficiul apei limpezi și purificată. Ca un beneficiu suplimentar, alarma de notificare de decalcifiere este dezactivata automat odată ce AquaClean este instalat.

Informaţii Tehnice 2 grupe
Serviciu Garanție de 2 ani
Durabilitate Consum de energie: 1400 W
O singură atingere varietate 7
Setările de cafea 3
Setările de temperatură 3
Setările polizor 8
Particularizare per băutură Consistenta cafea reglabilă, temperatura reglabila, volum ceasca reglabil,  cantitate spumă de lapte reglabila, butonul de reglare crema, funcția de memo pentru volum ceașcă, functia memo pentru consistenta, functia memo pentru temperatura
Tipul de afișare LED
Tipul de carafe Carafa clasica
Bauturi cafea Espresso, cappuccino, apă caldă
Cafea compatibila Cafea boabe, cafea macinata
Pahare în același timp 2
Ușor de curățare și întreținere Ciclu automat decalcifiere, ciclu automat de clătire, filtru AquaClean compatibil, curățarea automată a carafei, grup de preparare detașabil, piese care pot fi spalate in mașina de spălat vase în condiții de siguranță, indicator calculat, filtru de apa optional
Ușor de utilizat și comfort  Tava de scurgere detasabila, display, stand-by, rezervor  de apă detașabil, gura de scurgere reglabila, indicator rezervor de apă gol
Funcții speciale Pre-fierbere, râșnițe ceramice, carafa integrată, opțiunea de macinare a cafelei, buton de reglare a cremei, opțiunea de apă caldă
Tipul de cazan Cazan dublu
Inclus Perie de curățare, linguriță de masurare, benzi de testare a duritatii apei
Fabricat in Italia
Timp de fabricare a unei cești 45 (espresso) până la 100 (cafea lungă) sec
Capacitate carafa de lapte 500 ml
Capacitate container de deșeuri Până la 11 porții

Capacitate rezervor de apa

1,5 l
Frecventa 50 Hz
Max. înălțime cupa 150 mm
Tensiune 230 V
Cazane de apă 2 (abur instant)
Capacitate recipient de boabe 300 gr
Lungimea cablului 0,8 m
Pompă de presiune 15 bari
Dimensiunile produsului (LxAxI) 245 x 420 x 360 mm
Greutatea produsului 13 kg
Material tavă de scurgere 

Oțel inoxidabil

Material rezervor de apa Plastic
Material cazan Oțel inoxidabil (Inox)
Materialul corpului principal Oțel inoxidabil
Materiale  gura de scurgere Plastic Cromat
Recipient de deșeuri materiale Plastic
Culoare Oțel inoxidabil
AquaClean

Review-uri

Suport